• Turkhane Logo

IBAN numarasını bu kez Acun Ilıcalı eliyle verecekler

Uzaktan eğitimde ülke gerçeklerini göz ardı eden MEB'in açığını televizyoncu Acun Ilıcalı aracılığıyla yine millet kapatacak.

18:56 18 Eylül 2020 Cuma
IBAN numarasını bu kez Acun Ilıcalı eliyle verecekler
Uzaktan eğitimde ülke gerçeklerini göz ardı eden MEB'in açığını televizyoncu Acun Ilıcalı aracılığıyla yine millet kapatacak.


Salgında öğrencilere ulaşmanın yolu uzaktan eğitimde bulunsa da maddi imkansızlıklar içindeki ailelerin çocuklarına bilgisayar ya da tablet alabilmeleri adeta hayal. Garantili projelerle kendilerine yakın şirketlere para yağdıran AKP iktidarı ise iş öğrencilerin ihtiyaçlarına geldiğinde sessizliğe gömüldü.

Hazinede para kalmayınca her ihtiyaç durumunda milletin kapısını çalmak yeni Türkiyenin değişmeyen manzarası oldu. AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğanın, koronavirüs salgınının başladığı dönemde yerel yönetimleri bypass ederek başlattığı merkezi yardım kampanyası, Devlet yardım toplamaz, yardım eder? denilerek eleştirilmişti. Güçlü imajı yara alan iktidar doğrudan yardım kampanyası düzenlemekten çekiniyor.


TELEVİZYONCU ACUN ILICALI EKSİKLER İÇİN DEVREDE

Acun Ilıcalı, Twetter hesabından yaptığı açıklamada, “Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor” diyerek sahibi olduğu televizyon kanalı TV 8de bir yardım kampanyası yapacağını kaydetti.

Ilıcalı, Pazar akşamı düzenlenecek kampanya için, “Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için Pazar akşamı TV8’de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım” bilgisini paylaştı.
  Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için Pazar akşamı TV8’de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım. — Acun Ilıcalı (@acunilicali) September 18, 2020  

Son güncelleme: 18:56 18.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı