• Turkhane Logo

Ünlü aktör film çekimi sırasında yönetmeni öldürdü

Ünlü Aktör Alec Baldwin'in film çekimi sırasında ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar görüntü yönetmeninin ölümüne sebep oldu. Olayda filmin yönetmeni de yaralandı.

09:58 22 Ekim 2021 Cuma
Ünlü aktör film çekimi sırasında yönetmeni öldürdü
Ünlü Aktör Alec Baldwin'in film çekimi sırasında ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar görüntü yönetmeninin ölümüne sebep oldu. Olayda filmin yönetmeni de yaralandı.

Ünlü aktör Alec Baldwinin film çekimi sırasında ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar görüntü yönetmeni Halyna Hutchinsin ölümüne sebep oldu. ABDnin New Mexico eyaletinde meydana gelen olayda yönetmen Joel Souza da yaralandı.

Santa Fe Şerifinin yaptığı açıklamaya göre olay Rust (Pas) adlı filmin çekimleri sırasında gerçekleşti. Açıklamada Şerifin ofisi Rust setinde iki kişinin vurulduğunu doğrular. Prodüktör ve yönetmen Alec Baldwinin (68) ateş etmesiyle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) ve yönetmen Joel Souza (48) vuruldu denildi.




Helikopterle New Mexico Üniversite Hastanesine kaldırılan Hutchinsin burada öldüğü açıklandı. St. Vincent Bölgesel Tıp Merkezine kaldırılan Souzanın durumunun ne ölçüde ciddi olduğu bilinmiyor.

Polis henüz olayla ilgili henüz bir suçlamada bulunulmadığını, soruşturmanın sürdüğünü ve görgü tanıklarının dinlendiğini açıkladı. Baldwinin polis tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakıldığı belirtiliyor. Silahın da incelendiği kaydediliyor.

Dört aktör erkek kardeşin en yaşlısı olan ve sayısız filmde rol alan Alec Baldwin Hollywood sinemasının tanınan simalarından. Santa Fe New Mexican gazetesi, deneyimli aktörün şerifin ofisinde gözyaşları içinde görüldüğünü ancak kendisinden bir açıklama alınamadığını yazdı.

Rust adlı filmin bir Western olduğu ve Baldwinin filmde 13 yaşınındaki torununu korumaya çalışan bir büyükbabayı canlandırdığı belirtiliyor.

Halyna Hutchins 2020 yılında Archenemy adlı filmin görüntü yönetmenliğini yapmıştı. 2015 yılında Amerikan Film Enstitüsünden mezun olan Hutchins Amerikan Görüntü Yönetmenleri Cemiyeti tarafından 2019 yılında yükselen yıldız olarak nitelenmişti.

Son güncelleme: 09:58 22.10.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı