• Turkhane Logo

Trump’tan Yeni Mesaj: Türkiye’den kesintiye gideceğiz

Türkiye ve Amerika arasında, karşılıklı yaptırımlar devam ederken ABD Başkanı Donald Trump’tan yeni bir Türkiye mesajı geldi.

12:10 17 Ağustos 2018 Cuma
Trump’tan Yeni Mesaj: Türkiye’den kesintiye gideceğiz
Türkiye ve Amerika arasında, karşılıklı yaptırımlar devam ederken ABD Başkanı Donald Trump’tan yeni bir Türkiye mesajı geldi.

Türkiye ve Amerika arasında, karşılıklı yaptırımlar devam ederken ABD Başkanı Donald Trump’tan yeni bir Türkiye mesajı geldi. Trump, her zamanki gibi sosyal medya hesabından yazdığı yazı ile süreçteki sert tavrını sürdürdü.

Trump Twitter mesajında, “Türkiye ABD’den yıllarca faydalandı. Şimdi de muhteşem Hristiyan rahibimizi bırakmıyorlar. Kendisinden bizi vatansever bir rehine olarak temsil etmesini istemek durumunda kalıyorum. Masum bir insanın serbest kalması için karşılığında hiçbir şey vermeyeceğiz. Biz Türkiye’den kesintiye gideceğiz, ” diye yazdı.

Amerika Hazine Bakanı Steven Mnuchin dün Rahip Andrew Brunson’ın acilen serbest bırakılmaması durumunda Türkiye’ye yönelik daha fazla yaptırım uygulamaya hazır olduklarının mesajını vermiş Türk Lirası’nda volatiliteye neden olmuştu.
/ ABDNİN İRANA YAPTIRIMLARININ TÜRKİYEYE ETKİSİ NE OLUR? / ABD’DEN İRAN YAPTIRIMLARI KONUSUNDA SERT AÇIKLAMA / ABDNİN İRAN YAPTIRIMLARI RESMEN BAŞLADI; 1 MİLYON KİŞİ İŞSİZ KALABİLİR / TÜRKİYE İLE ABD ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANAMADI, YENİ YAPTIRIMLAR YOLDA! / PİYASALAR YENİ YAPTIRIM KOKUSUNU ALDI, DÖVİZ YÜKSELİŞE GEÇTİ / TRUMPTAN TÜRKİYEYE YENİ YAPTIRIMLAR: ARTIK TÜRKİYE İLE ARAMIZ İYİ DEĞİL / SORUN YAPTIRIMLAR DEĞİL, KÖTÜ EKONOMİ YÖNETİMİ / ABD, THYYE YAPTIRIMA HAZIRLANIYOR İDDİASI / ABDNİN THYYE DE YAPTIRIM UYGULAYACAĞI İDDİASI THY HİSSELERİNİ VURDU ABD HAZİNE BAKANI: TÜRKİYE BRUNSONI BIRAKMAZSA YENİ YAPTIRIMLAR HAZIR

Son güncelleme: 12:10 17.08.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı