• Turkhane Logo

TIME dergisi Elon Musk’ı yılın kişisi seçti

TIME dergisi, ABD merkezli otomotiv şirketi Tesla’nın kurucusu Elon Musk’ı Yılın Kişisi seçti.

09:59 14 Aralık 2021 Salı
TIME dergisi Elon Musk’ı yılın kişisi seçti
TIME dergisi, ABD merkezli otomotiv şirketi Tesla’nın kurucusu Elon Musk’ı Yılın Kişisi seçti.



TIME dergisi, ABD merkezli otomotiv şirketi Tesla’nın kurucusu Elon Musk’ı Yılın Kişisi seçti. 50 yaşındaki Güney Afrika doğumlu Musk, Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’u geride bırakıp, yılın en zengin kişisi de olmuştu.Ekim ayında Tesla’nın piyasa değeri bir trilyon doları aştı.

TIME Baş Editörü Edward Felsenthal, kazananı açıkladığı Twitter mesajında “Yılın Kişisi Ödülü bir nüfuz işaretidir ve hem dünyada ve potansiyel olarak Dünya’nın dışında da @elonmusk kadar çok az insan vardır” dedi.


Musk, TIME’a verdiği, ödül duyurusuyla birlikte yayımlanan söyleşide, “Tesla’da niyetimiz hep otomotiv endüstrisine bir örnek olmaktı. Ayrıca onların da elektrikli araçlar üretmesini ve yenilenebilir enerjiye dönüşümü hızlandırabileceğimizi umuyoruz” dedi.
  Person of the Year is a marker of influence, and few individuals have had more influence than @elonmusk on life on Earth, and potentially life off Earth too, writes TIME editor-in-chief @efelsenthal #TIMEPOY https://t.co/ts1iMz6kZx — TIME (@TIME) December 13, 2021
 

Son güncelleme: 09:59 14.12.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı