• Turkhane Logo

Savaş çığırtkanı Rus Youtuber, seferberlikten kaçarken görüntülendi

Savaş çığırtkanlığı yaptığı paylaşımlarla büyük tepki çeken Rus YouTuber Julik Oleshko seferberlik kararı sonrası ülkesinden kaçarken görüntülendi

12:53 03 Ekim 2022 Pazartesi
Savaş çığırtkanı Rus Youtuber, seferberlikten kaçarken görüntülendi
Savaş çığırtkanlığı yaptığı paylaşımlarla büyük tepki çeken Rus YouTuber Julik Oleshko seferberlik kararı sonrası ülkesinden kaçarken görüntülendi

Rusya-Ukrayna savaşı 24 Şubattan bu yana devam ederken, Ukraynadaki savaşa destek veren Rus YouTuber Julik Oleshkonun sözleri birçok kesimde konuşulur olmuştu. YouTuber, Rusların çok fazla roketleri olduğu için coğrafya bilmelerine gerek olmadığını iddia etmişti. Çok sayıda kişi tarafından savaş çığırtkanlığı ile suçlanan Julik Oleshko hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Oleshko, seferberlik kararı sonrası ülkesinden kaçarken görüntülendi.

24 Şubattan bu yana devam eden Rusya-Ukrayna savaşına yönelik dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede kısmi seferberlik ilan etmişti. Rusyada ilan edilen kısmı seferberlik sonrası on binlerce kişi başka ülkelere kaçmaya, adeta akın etmeye başlamıştı.

RUS YOUTUBER ÜLKESİNDEN KAÇARKEN GÖRÜLDÜ!
Ülkesinden kaçmaya çalışan isimlerden biri de iddialara göre Rus YouTuber Julik Oleshko oldu. Oleshko, seferberlik kararı sonrası Gürcistan sınırında ülkesinden kaçarken görüntülendi. Julik Oleshkonun fotoğrafı birçok internet sitesinde yayıldı ve gündem oldu. Bunun başlıca nedeni ise Oleshkonun geçmişteki dikkat çekici söylemleriydi.

Rusyada askere gitmek istemeyenlerin yaptığı tüyler ürpertti! Şoke eden görüntüRusyada askere gitmek istemeyenlerin yaptığı tüyler ürpertti! Şoke eden görüntü

RUSLARIN ÇOK FAZLA ROKETİ VAR, COĞRAFYA BİLMELERİNE GEREK YOK DEMİŞTİ
Ukraynadaki savaşta Rusyayı destekleyen Oleshko, Rusların çok fazla roketleri olduğu için coğrafya bilmelerine gerek olmadığını iddia etmişti. Birçok kişi de Oleshkoyu savaş çığırtkanlığı ile suçlamıştı.

COĞRAFYAYI ÖĞRENDİ VE GÜRCİSTANA ULAŞTI YORUMU
Gündem olan görüntü sonrası bir sitedeki kullanıcının Rus YouTuber hakkında Rusların coğrafya bilmesine gerek olmadığını, çünkü herkese yetecek kadar füzeleri olduğunu söyleyen Oleshko, coğrafyayı öğrendi ve Gürcistana ulaştı. yorumunda bulunulduğu görüldü.

Son güncelleme: 12:53 03.10.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı