• Turkhane Logo

Putin'den Almanya'ya çok sert sözler: "Yine haçlı Alman tankları tarafından tehdit ediliyoruz"

Stalingrad Muharebesi zaferinin yıldönümünde Putin, Almanya'yı hedef aldı. Putin

20:48 02 Şubat 2023 Perşembe
Putin'den Almanya'ya çok sert sözler:
Stalingrad Muharebesi zaferinin yıldönümünde Putin, Almanya'yı hedef aldı. Putin

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Stalingrad Muharebesindeki zaferin yıldönümü için gittiği Volgograd şehrinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ukraynaya gönderilen Batılı tanklar ve askeri mühimmatlar hakkında konuşan Putin, seksen yıl önceki olaylarla paralellik kurarak Rusyanın yine ‘haç’ resimli Alman tankları tarafından tehdit edildiğini söyledi.
Rus lider, gelişen bu olayların, Almanya da dahil olmak üzere Avrupayı Rusya ile savaşa çekme girişimi olduğunu söyledi.
Putin, “Rusya’yı savaş alanında yenmeyi bekleyenler, demek ki bizimle modern bir savaşın onlar için tamamen farklı olacağını anlamıyorlar. Biz tanklarımızı onların sınırlarına göndermiyoruz. Cevap verecek çok şeyimiz var. Zırhlı araçların kullanılması da meseleyi bitirmeyecek. Bunu herkesin anlaması gerekiyor” dedi.
Rusyanın bir kez daha kolektif Batının saldırganlığını püskürtmek zorunda kaldığını söyleyen Putin, İnanılmaz ama doğru: Yine haçlı Alman Leopard tankları tarafından tehdit ediliyoruz dedi.
Rusya Devlet Başkanı aynı zamanda, Rusyanın Latin Amerika ve Avrupa da dahil olmak üzere dünya çapında hala birçok dostu olduğunu kaydetti.
TURKHANE.com - Moskova

Son güncelleme: 20:48 02.02.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı