• Turkhane Logo

Nashville patlaması şüphelisinin yazdığı mektuplar ortaya çıktı

ABD'nin Nashville kentinde Noel sabah bombalı saldırı düzenleyen Anthony Quinn Warner'ın, 'komplo teorilerini' yazdığı mektuplar ortaya çıktı.

20:17 05 Ocak 2021 Salı
Nashville patlaması şüphelisinin yazdığı mektuplar ortaya çıktı
ABD'nin Nashville kentinde Noel sabah bombalı saldırı düzenleyen Anthony Quinn Warner'ın, 'komplo teorilerini' yazdığı mektuplar ortaya çıktı.


ABDnin Nashville kentinde Noel sabah bombalı saldırı düzenleyen Anthony Quinn Warnerın, uzaylı saldırılarından insan DNAsıyla oynayan kertenkele insanlara kadar çeşitli komplo teorilerinin yer aldığı mektupları ortaya çıktı.

Patlamanın 63 yaşındaki şüphelisi Warnerın günler öncesinde bazı tanıdıklarına yazdığı tuhaf mektuplar paylaşıldı.


ÖLÜM DİYE BİR ŞEY YOK

Sputnik Türkçenin aktardığına göre, federal yetkililerin verdiği bilgilere göre birden fazla USB bulunan bir paketle Warnerın gönderdiği mektuplardan biri dokuz sayfa uzunluğunda ve komplo teorilerine yer veriyor.

Mektuba Selam dostum. Parkta bulduğum şeye inanamayacaksın. Elde ettiğim bilginin boyutu ölçülemez. Artık her şeyi anladım. Gerçekte kim/ne olduğumuzdan bu evrenin gerçekte ne olduğuna dair her şeyi anladım diye başlayan Warner, sürekli algıya vurgu yapıp her şeyin bir illüzyondan olduğunu ve ölüm diye bir şey olmadığını yazıyor.

BASIN UZAYLI İSTİLASINI ÜZERİNİ ÖRTÜYOR

23 Aralık tarihli bu mektupta 11 Eylül saldırıları ve Ay yüzeyine yapılan ilk insanlı uçuş olan Apollo 11e dair komplo teorilerinde de değiniliyor. Mektup, 2011den beri uzaylıların Dünyaya saldırılar düzenlediğine dair ifadelerle iyice tuhaflaşıyor. Sputnikin aktardığına göre, Warner mektupta 2011i aslında gezegen için yolun sonu olması gereken yıl olarak nitelendiriyor ve basının uzaylı istilasının üstünü örttüğünü öne sürüyor. Warner sürüngen ve kertenkele insanlar olarak tabir ettiği bu uzaylıların insanları kontrol etmeye çalıştığını, insan DNAsını da bu yönde değiştirdiğini iddia ediyor.

Mektuplarda Warnerın bombalı saldırıyı neden düzenlediğine dair çok ipucu bulunmasa da Metro Nashville Polis Şefi John Drake, Warnerın polis ve hükümet karşıtı görüşler beslediğini açıkladı. Warnerın babasının demanstan ölmesinden çalıştığı AT&T şubesini sorumlu tuttuğu, ayrıca 5Gnin insanları öldürdüğüne dair komplo teorisi yaratması için körüklediği iddiaları da soruşturuluyor.

 

Son güncelleme: 20:17 05.01.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı