• Turkhane Logo

‘Kutsal tokat’la Will Smith’e bağlanmış

Jada Pinkett, eşi Will Smith’in Oscar töreninde attığı tokatla ilgili “Onu asla terk etmeyeceğimi anlamam o tokatla oldu” dedi.

09:50 11 Aralık 2023 Pazartesi
‘Kutsal tokat’la Will Smith’e bağlanmış
Jada Pinkett, eşi Will Smith’in Oscar töreninde attığı tokatla ilgili “Onu asla terk etmeyeceğimi anlamam o tokatla oldu” dedi.





ABD’nin Los Angeles kentinde 28 Mart 2022’de düzenlenen ödül töreninde Rock, salondaki ünlülerle ilgili şaka yaptığı sırada Smith’in eşi Jada Pinkett’e yönelik “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum” demişti.



1997 yapımı ‘G.I. Jane’ filminde Demi Moore kafasını kazıtmış karakteriyle başroldeydi. Pinkett alopesi areata (saçkıran) adı verilen saç dökülmesi hastalığına sahip.



Bu sözler üzerine Smith soğukkanlılıkla sahneye yürüyüp Rock’a tokat atmıştı.. Sonra da yerine oturup “Karımın adını o s…. ağzına alma” diye bağırmıştı.



Günlerce konuşulan olayın ardından Smith özür dilemiş, Akademi’den istifa etmiş ve Oscar töreninden 10 yıl men edilmişti.



Evlilik ‘kurtulmuş’



1997’de evlenen çift 2016’dan beri ayrı yaşıyor. Buna rağmen çift, kamuoyunda birbirlerine olan desteğini sürdürdü.



Independent’in aktardığına göre Jada’ya göre Smith’in attığı tokat, çiftin evliliğini kurtardı.



Jada, You Magazine’e verdiği röportajda şöyle konuştu: “Will’den ayrılıp ayrılmayacağını anlamaya çalıştığım bunca yıldan sonra, onu asla terk etmeyeceğimi anlamam o tokatla oldu. O yıl Oscar’a neredeyse katılamayacaktım bile ama katıldığıma sevindim. Artık buna ‘kutsal tokat’ diyorum çünkü sonrasında pek çok olumlu şey yaşandı.”



Ayrıca Jada, bu olaydan sonra Smith’le daha da yakınlaştıklarını kaydetti.

Son güncelleme: 09:50 11.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı