• Turkhane Logo

Kardeşler ayrılmasın diye 9 çocuğu birden evlat edindiler

ABD’de bir aile, kardeşleri birbirinden ayırmamak için yaşları 0 ile 14 arasında değişen 9 çocuğu evlat edindi.

23:40 05 Mart 2018 Pazartesi
Kardeşler ayrılmasın diye 9 çocuğu birden evlat edindiler
ABD’de bir aile, kardeşleri birbirinden ayırmamak için yaşları 0 ile 14 arasında değişen 9 çocuğu evlat edindi.

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan ve çocuğu bulunmayan Peggy ve Jacob Smith çifti evlat edinmeye karar verdi. Üniversitesi öğrencisi Jacob, annesi Loryn’e Facebook’ta bakıma ihtiyacı olan 9 kardeşten bahseden bir paylaşım gördüğünü belirtti.


Smith’in annesi ise isimleri Desiree, Angel, Jayden, Heavenly,Evan, Brianna, Jaylene olan dokuz kardeşi ayırmaktansa, yaşları 0 ile 4 arasında değişen dört çocuğu genç çiftin evlat edinmesini, 8 ile 14 arasında değişen beş çocuğu ise Smith’in babası ve kendisinin evlat edinmesini önererek“Kapı komşusu olan 9 kardeş böylece ayrılmamış olacak ve birlikte büyüyebilecekler” dedi.


Konuyla ilgili konuşan Jacob Smith, “Kararı verdikten birkaç gün sonra kapımızda dört çocuk duruyordu. Hiç çocuğumuz yokken dokuz çocuk sahibi olduk” diyerek mutluluğunu dile getirirken eşi Peggy Smith ise, “Bunun önce çılgınca olacağını düşündük, ama sonra ‘Neden bir aile olmayalım ki?’ dedik. Dokuzuncu çocuktan ve onun bebek olduğundan haberimiz yoktu. Facebook gönderisinde sadece sekiz çocuk olduğu yazılıydı. Ama iyi ki de geldi” ifadelerini kullandı.

Jacob’un annesi Loryn Smith ise şunları söyledi:

“Pek çok insan yaptığımız işin akıl dışı olduğunu söyleyerek, bana şimdiye kadar bir çocuk yetiştirdiğimi dokuz çocuğun sorumluluğunun kolay olmayacağını anlattı. Ancak, ben dokuz kardeşin birlikte mutlu bir şekilde büyümesinin en önemli şey olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar da 100’den fazla çocuğa eşim Thad ile koruyucu ailelik yaptık.”

Ailenin evlat edindiği 10 yaşındaki kızın, Bizi birbirimizden ayrılmak zorunda kalmadan ailenize kattığınız için teşekkür ederim ifadelerini kullandığı bir kart yazdığı belirtildi.

 

Son güncelleme: 23:40 05.03.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı