• Turkhane Logo

İngiltere Prensi William, eşi Kate ile ilgili ne dedi?

İngiltere'de sosyal medyada Prenses Kate'in sağlık durumunun 'çok kötü' olduğundan Prens William'la boşanmak üzere olduklarına kadar geniş yelpazede spekülasyonlar sürüyor. Sanal dünya dedikodularla çalkalanmaya devam ederken, gerçek hayatta vatandaşlar ise

10:17 20 Mart 2024 Çarşamba
İngiltere Prensi William, eşi Kate ile ilgili ne dedi?
İngiltere'de sosyal medyada Prenses Kate'in sağlık durumunun 'çok kötü' olduğundan Prens William'la boşanmak üzere olduklarına kadar geniş yelpazede spekülasyonlar sürüyor. Sanal dünya dedikodularla çalkalanmaya devam ederken, gerçek hayatta vatandaşlar ise

İngilterede Prens William, eşi Katein iki ay önce geçirdiği ameliyatın ardından çekilen ve gayet sağlıklı göründüğü ilk amatör görüntülerin ortaya çıkmasından bir gün sonra, ülkenin kuzeyine gerçekleştirdiği bir ziyarette yaptığı konuşmada şakayla, eşinin yanında oturması gerektiğini söyledi.

Prenses Kate (42), ocak ayında kanserli olmayan ancak detayı açıklanmayan bir rahatsızlıktan ötürü karın ameliyatı geçirmişti.

Yapılan açıklamada 17 Nisana kadar resmi görevlerine dönmeyeceği belirtilmişti.

Ancak bu süre boyunca sosyal medyada spekülasyon, söylenti ve komplo teorilerinin odağı haline gelmiş, dünya çapında manşetlerden hiç düşmemişti.

Öte yandan Kate, İngilterede 10 Martta kutlanan anneler günü için Kensington Sarayının sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf paylaşmıştı.

Sosyal medya kullanıcıları Prenses ve çocuklarının yer aldığı fotoğrafın üzerinde oynandığını belirterek fotoğrafın gerçek olmadığını iddia etmişti.

The Sun gazetesi, bugün Galler Prensesinin Windsor kentindeki çiftlik ürünleri satılan bir markette çekilmiş görüntülerini yayımladı.

Cumartesi günü çekildiği belirtilen videoda gülümseyen Prenses, tahtın varisi kocası William ile birlikte Windsorda evlerinin yakınındaki bir çiftlik dükkanında gülümseyerek yürürken ve alışveriş poşetleri taşırken görülüyor.

Amatör bir kamera tarafından çekilen video, Katein Noelden gününden bu yana çekilen ilk görüntüsü oldu.

Kensington Sarayı videonun gerçekliğini reddetmedi ancak kraliyet ailesinin özel zamanı olarak değerlendirilen söz konusu görüntüyle ilgili yorum yapmadı.

Bu defa çok sayıda sosyal medya kullanıcısı görüntüdeki kişinin Prenses Kate olmadığını iddia eden paylaşımlar yaptı.

Vanity Fair dergisi kraliyet yazarı Katie Nicholl, Katein elinde bir alışveriş çantasıyla hızlı bir şekilde yürüdüğü bu video, eğer bu acımasız ve temelsiz spekülasyonlara bir son vermiyorsa, o zaman ne yapabilir ki? diye sosyal medya kullanıcılarına tepki gösterdi.

William: Eşimin alanına giriyoruz, burada oturmalıydı
Prens William, salı günü (19 Mart) evsizlikle mücadele planına yapılan yeni yatırımları açıklamak üzere İngilterenin kuzeyindeki Sheffield kentini ziyaret etti.
Hayli rahat görünen William, yerel toplum toplantısına katıldı. Personel ve gönüllülerle gülüp şakalaştı.

Sonrasında ise eşinin önemli projelerinden biri olarak görülen evsizlik ve erken çocukluk dönemi ile ilgili sohbet sırasında Katee göndermede bulundu.

Prens William, Millennium Galerisinde devam eden sohbet sırasında yanındaki sandalyeyi göstererek Eşimin alanına giriyoruz... Bunu duymak için burada oturması gerekiyor. diye şaka yaptı. Bu sırada salonda gülüşmeler yaşandı.

Konuşması boyunca eşiyle ilgili bitmek bilmeyen spekülasyonlara hiç değinmedi ve geziyi takip eden kraliyet muhabirlerine göre hayli rahattı.

Bu arada Katein hastalığı Kral Charlesın da bir kanser türü için tedavi gördüğü aynı dönemde ortaya çıktı.

Kral Charles, bu süre zarfında kamuya açık etkinliklerini ertelemek zorunda kaldı.

Ancak Kraliyet ailesiyle ilgili dedikodular öylesine alevlendi ki, Ukrayna ve Moskovadaki İngiliz Büyükelçilikleri sosyal medya hesaplarından Kral Charlesın öldüğüne dair çıkan haberlerin sahte olduğunu duyurmak zorunda kaldı.

Tedavi sürecinde resmi devlet görevlerini yerine getirmeye devam eden Charles ise, daha görünür bir profil çizmeye çalıştı. Salı günü Buckingham Sarayında Kore Savaşı gazileriyle bir araya geldi.

Son güncelleme: 10:17 20.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı