• Turkhane Logo

Donald ablası evinde ölü bulundu

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ablası Maryanne Trump Barry evinde ölü bulundu. Kalp krizi geçirdiğini düşünen New York Polisi Barry'nin ölümünün şüpheli olup olmadığını araştırıyor.

11:32 14 Kasım 2023 Salı
Donald ablası evinde ölü bulundu
Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ablası Maryanne Trump Barry evinde ölü bulundu. Kalp krizi geçirdiğini düşünen New York Polisi Barry'nin ölümünün şüpheli olup olmadığını araştırıyor.

TURKHANE.COM
Eski ABD Başkanı Donald Trumpın ablası Maryanne Trump Barry 86 yaşında hayatını kaybetti. ABDde üst düzey yargıç ve avukat olarak görev yapan Maryanne Trump Barry, Manhattandaki apartman dairesinde ölü bulundu.İhbar üzerine Barrynin apartmanına giden acil durum ekipleri ölüm nedenine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.
Ancak ABD medyası, Barryde travma belirtisi bulunmadığını kaydetti. Herhangi bir boğuşma belirtisi de olmadığı öğrenildi. Polis Barryın kalp krizi geçirmiş olabileceğini düşünüyor. Ancak her türlü soruşturma yapılıyor. Donald Trumpın hayattaki ter kardeş, olan Barry, 2019da emekli olana kadar ABD ünlü bir  Temyiz Mahkemesi hakimi olarak görev yaptı. 
1983 yılında dönemin Başkanı Ronald Reagan tarafından ABD New Jersey Bölgesi Bölge Mahkemesine , 1999da  Bill Clinton tarafından Temyiz Mahkemesi üçüncü daireye atanmıştı. Ömür boyu hakimlik yapması beklenen Barry, babası ve kardeşleri tarafından yapılan sahte vergi ve mali işlemler iddialarıyla ilgili adli soruşturmalar nedeniyle  emekli olmak zorunda kalmıştı 


DONALD TRUMPI ELEŞTİRİYORDU
2020 yılında Başkanlık seçimleri öncesinde yeğeni arasındaki konuşmaların gizli ses kayıtları basına yansımış, konuşmalarda abla Maryanne Trump Barryın kardeşi için Prensipleri yok, yalancı ifadelerini kullandığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Barry ses kayıtlarında Donald Trumpın üniversite sınavına kendi adına başka birisini soktuğunu da iddia ediyordu.
4 KARDEŞİNDEN ÜÇÜNÜ KAYBETTİ
Böylece Trumpın dört kardeşinden üçü hayatını kaybetmiş oldu. Trumpın en küçük kardeşi Robert Trump, Ağustos 2020de 71 yaşında, Fred Trump Jr. ise Eylül 1981de henüz 42 yaşındayken kalp krizinden ölmüştü 

Son güncelleme: 11:32 14.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı