• Turkhane Logo

Bill Gates’in 'gizli aşkı' ve Kızıl Ajan yan yana

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates’in “gizli aşkı” Mila Antonova’nın ortaya çıkan yeni bir fotoğrafı büyük tartışma yarattı.

13:05 27 Mayıs 2023 Cumartesi
Bill Gates’in 'gizli aşkı' ve Kızıl Ajan yan yana
Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates’in “gizli aşkı” Mila Antonova’nın ortaya çıkan yeni bir fotoğrafı büyük tartışma yarattı.

Dünyanın en zengin insanlarından Microsoftun kurucusu Bill Gatesin “gizli aşkı” olarak gündem olan Rus briç oyuncusu Mila Antonovanın yeni ortaya çıkan bir fotoğrafı büyük ses getirdi.

ABDde cinsel istismar, fuhuş ve insan kaçakçılığı suçlarından tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar eden iş insanı Jeffrey Epstein’in, Bill Gates’i “Rus kadınla ilişkini ifşa ederim” diye tehdit ettiğini gösteren gizli yazışmalar ortaya çıkmıştı. Epsteinin 2017 yılında gönderdiği bir e-postada, kendi dernek girişimine dahil olmayan Gatesi yaklaşık 30 yaş genç Mila Antonovayla ilişkisini ifşa etmekle tehdit ettiği belirtilmişti.


Bill Gates, Esptein ve Antonova ile

2021de 27 yıllık eşi Melinda Gatesten boşanan Bill Gatesin sözcüsü de tehdit haberlerini doğrulamıştı.

Gatesin evli olduğu dönemde aşk yaşadığı belirtilen Antonovanın yeni bir fotoğrafı, tartışmaları alevlendirdi. Fotoğrafta Antonova, “Kızıl Ajan” olarak dünyada tanınan Anna Chapmanla birlikte görülüyor.


ABDde 2010 yılında ortaya çıkarılan Rus casusluk şebekesinin üyelerinden olan ‘Kızıl Ajan lakaplı Chapman, güzelliğiyle büyük ün kazanmış ve dünya basınına verdiği seksi pozlarla çok konuşulmuştu.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Mila Antonova ile Chapmanı New York sokaklarında beraber gülümseyerek poz verirken gösteren bu fotoğraf, Bill Gatesin aşk kaçamağıyla ilgili soru işaretlerini gündeme getirdi.

Haberde, fotoğrafın Antonova’nın Rus istihbaratıyla ilişkili olduğu yönünde şüphe doğurduğu ifade edildi

Son güncelleme: 13:05 27.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı