• Turkhane Logo

Altı yıldır kayıp olan Alex evine döndü

Machester polisi, şimdi 17 yaşında olan Alex Batty'nin ifadesini henüz almadıklarını ve kaybolmasına neden olan koşulları henüz belirleyemediklerini belirtti.

09:41 18 Aralık 2023 Pazartesi
Altı yıldır kayıp olan Alex evine döndü
Machester polisi, şimdi 17 yaşında olan Alex Batty'nin ifadesini henüz almadıklarını ve kaybolmasına neden olan koşulları henüz belirleyemediklerini belirtti.

Altı yıl önce 11 yaşındayken İspanyada annesi ve büyükbabası ile tatildeyken kaybolan ve geçtiğimiz günlerde Fransanın güneyinde bulunan Alex Batty İngiltereye döndü.

Greater Manchester Polisinden Emniyet Müdür Yardımcısı Matt Boyle düzenlenen basın toplantısında, gencin Toulouse havaalanında üvey büyükbabasıyla buluştuğunu ve Toulousedan kalkan bir uçakla İngiltereye geldiğini bildirdi.

Alexin Toulouseda sevdikleriyle buluşma anının çok önemli olduğunu vurgulayan Boyle, Alex ve ailesini, diğer yerel kurumlarla ortaklaşa olarak güvende olmalarını, refahlarının gözetilmesini ve toplumla yeniden bütünleşmesinin mümkün olduğunca kolay olmasını sağlamak için desteklemeye devam ediyoruz. dedi.

Henüz ifadesini almadık
Şimdi 17 yaşında olan Alexin ifadesini henüz almadıklarını belirten yetkili, Ne olursa olsun, bunun bunaltıcı bir süreç olabileceğini anlıyoruz. Şu anda kaybolduğu zamandan altı yaş daha büyük olabilir ama o hala genç bir insan. diye konuştu.
Alexin kendini rahat hissedeceği bir hızda polis memurlarının kendisiyle konuşacağını belirten Boyle, kayboluşunu çevreleyen koşulları henüz tam olarak belirleyemediklerine dikkat çekerek cezai bir soruşturma başlatılması konusunun henüz netlik kazanmadığını sözlerine ekledi.

Bir geleceğe ihtiyacım var
Alex, Fransız yetkililere annesi ve büyükbabasıyla birlikte İspanya, Fas ve Fransada ruhani bir topluluğun parçası olarak göçebe bir yaşam sürdüğünü söylemişti.

Annesinin ailesini Finlandiyaya taşımak istediğini söylemesi üzerine Alexin ayrılmaya karar verdiğini ifade eden Fransız savcı, Alexin anlattıkları doğrultusunda ailenin sürekli taşındığını, kendi yiyeceklerini yetiştirdiklerini, meditasyon yaptıklarını ve reenkarnasyon ve diğer ezoterik konular üzerinde düşündüklerini açıkladı.

Alexi yağmurda ve karanlıkta bir el feneri, sırt çantası ve kaykayıyla tek başına yürürken fark eden teslimat şoförü Fabien Accidini de verdiği ifadede Alexin ona hayatını ve dört gün boyunca Pireneleri nasıl yürüyerek aştığını anlattığını belirtti.

Son güncelleme: 09:41 18.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı