• Turkhane Logo

Erdoğan'dan sonra Soylu: Şehrimize zarar verdik

Trabzon’un fethinin 556. yıldönümü kutlamaları sebebiyle düzenlenen 9. Trabzon Günleri etkinlikleri Yenikapı’da başladı.

09:51 27 Ekim 2017 Cuma
Erdoğan'dan sonra Soylu: Şehrimize zarar verdik
Trabzon’un fethinin 556. yıldönümü kutlamaları sebebiyle düzenlenen 9. Trabzon Günleri etkinlikleri Yenikapı’da başladı.

Trabzon’un fethinin 556. yıldönümü kutlamaları sebebiyle düzenlenen 9. Trabzon Günleri etkinlikleri Yenikapı’da başladı. Açılış programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bize bırakılan yaylalarımızı gelecek nesillere bırakamamanın hüznü ve ızdırabı içindeyiz” dedi.

Trabzonun fethinin 556. yıldönümü kutlamaları sebebiyle 26-29 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen 9. Trabzon Günleri etkinlikleri açılış programı gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelli Karma Mehteran Takımının da sahne aldığı program Fethin canlandırılması ve halk oyunları ile devam etti. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ücretsiz lahana çorbası ikramı yapılacak olan programda Trabzona özgü yöresel lezzetler yer aldı.

Açılış programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, çeşitli Trabzon dernekleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

“BİZE BIRAKILAN YAYLALARIMIZI GELECEK NESİLLERE BIRAKAMAMANIN HÜZNÜ VE IZDIRABI İÇİNDEYİZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada, “ Şehrimizi doğası bir cennet doğasıdır. Şehrimizin doğasına zarar verdik mi? Evet, verdik. Ben Trabzon milletvekiliyim. Kolay kolay bu risklere girilmez. Buradaki hemşerilerimiz yazın yaylalara gidiyorlar. Bize bırakılan yaylalarımızı maalesef gelecek nesillere bırakamamanın hüznü ve ızdırabı içindeyiz. Çok net söylüyorum. Bu bizim sorumluluğumuzdur. Arkadaşlarımızla birlikte karar verdik. İfade etmek istiyorum ki epey zamandan beri yaylalarımızdaki bu kaçak yapılaşmayı ortadan kaldırabilmek için her türlü riski alan ama gelecek nesillerimize güzel bir doğa bırakabilecek bir anlayışı gerçekleştirmek için her şeyi yapıyoruz” dedi.




/


ERDOĞAN SONUNDA İTİRAF ETTİ: İSTANBULA İHANET ETTİM!









İSTANBULDA YENİ İHANETLERE İZİN




Son güncelleme: 09:51 27.10.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı