• Turkhane Logo

Twitter'dan bir yenilik daha

Sosyal medya devi Twitter, bir yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Şirket, ana sayfada değişiklik yapacak.

12:28 28 Kasım 2019 Perşembe
Twitter'dan bir yenilik daha
Sosyal medya devi Twitter, bir yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Şirket, ana sayfada değişiklik yapacak.



Webteknonun aktardığı habere göre gönderilen tweet ve yanıtlar, birbirlerine iplik benzeri bir yapıyla bağlanacak. Bu sayede hiçbir yanıt gözden kaçmayacak.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Twitter, bir süredir yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.


Şirket, yaptığı son çalışmalar doğrultusunda taciz içerikli yorumların gizlenebilmesini sağladı ve uygulamanın daha güvenilir bir yer olmasına yardımcı oldu. Şimdi ise Twitterın üzerinde çalıştığı yeni özellikler ortaya çıktı.

Twitter geliştirici ekibinin üzerinde çalıştığı yeni özellik, sosyal medya uygulamarına tersine mühendislik uygulayan Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarıldı.

Twitterın yeni özelliği, hem mobil uygulamayı hem de masaüstü siteyi ilgilendiriyor. Özellik, bir tweet sohbetindeki içerikleri birbirine bağlıyor. Böylelikle kullanıcılar, gelen bir yanıtın hangi tweete karşı olduğunu daha iyi anlayabilecekler. 


Mevcut arayüzde yanıtlar aynı hizada yanıtlanıyor ve hangi yanıtın hangi tweete ait olduğu anlaşılamayabiliyor. Yeni arayüzde ise her yanıt, ilgili tweet ile bağlanıyor ve yanıtlar satır içinden başlayarak ana tweetten ayrılıyor.

Son güncelleme: 12:28 28.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı