• Turkhane Logo

Beykoz'daki ünlü restoranda silahlı saldırı

İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü restoran Big Chefs'te silahlı saldırı meydana geldi.

19:07 30 Ocak 2017 Pazartesi
Beykoz'daki ünlü restoranda silahlı saldırı
İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü restoran Big Chefs'te silahlı saldırı meydana geldi.

Beykozda ünlü bir restoranda silahlı saldırı yaşandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Olay saat 16.30 sıralarında Beykoz Anadolu Hisarındaki Big Chefste yaşandı. Restorana giden Mert Saral, 12 yıl önce babasını öldürülmesi olayıyla ilgili suçladığı Mehmet Ali Büyüksarıoğlu ile karşılaştı. Mert Saralın silahla ateş ettiği Büyüksarıoğlu ağır yaralanırken, kargaşa sırasında 2 kadın da hafif şekilde yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyüksarıoğlu, yolda hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekibine teslim olan Mert Saral gözaltına alındı.

Kırılan camlar nedeniyle hafif şekilde yaralanan iki kadın ambulans ile Özel Madistate hastanesine götürüldü. Burada tedavi edilen S.F. ve B.B. taburcu edildi. .  

SİLAHINI MASAYA KOYUP SU İÇTİ

Görgü şahidi bir vatandaş, Biz bir kafede oturuyorduk. Karşı restoranda silah sesleri duyduk. Vuran şahıs zannedersem oturdu. Sigarasını yaktı, suyunu içti, silahı masaya koydu. Polisin gelmesini bekledi. Vurulan kişiyi görmedik. Ambulanslar geldi, hastaneye kaldırıldılar dedi.

SALDIRININ NEDENİ İÇİN FLAŞ İDDİA

Hüseyin Saral 2005 yılında Roma’da bir restoranda öldürülmüştü. Büyüksarıoğlu, o dönem Sedat Şahin’e istihbarat toplamakla suçlanmıştı. Beykozdaki saldırının bu cinayetle ilgili olduğu iddia ediliyor. 

RESTORANDAN AÇIKLAMA

Olayın yaşandığı restorandan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Anadolu Hisarı şubemizde iki müşteri arasında gerçekleşen husumet polisin müdahalesi ile sonuçlanmıştır. Big Chefs Anadolu Hisarı şubemizde yaşanan bu üzücü olay diğer misafirlerimize intikal etmemiş olup, hayat Big Chefs’ de güvenli bir şekilde devam etmektedir. 

Son güncelleme: 19:07 30.01.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı