• Turkhane Logo

TSK'nın gizlediği bombardıman

TSK sürekli başka devletlerce vuruluyor. 8 Şubat'ta gerçekleşen olay sır gibi saklanıyor.

16:24 14 Şubat 2017 Salı
TSK'nın gizlediği bombardıman
TSK sürekli başka devletlerce vuruluyor. 8 Şubat'ta gerçekleşen olay sır gibi saklanıyor.

Önce kazaen denilen  sonra Rusyadan gelen açıklamalar yüzünden öyle olmadığı açığa çıkan, Rus uçaklarının bombardımanı ile Mehmetçiklerimizin şehit edildiği olaya değinmek istiyorum.

RUS VE SURİYE ORDUSU TSKYI PEŞ PEŞE VURDU
9 Şubat Perşembe günü sabah Rus uçaklarının taarruzu sonucu 4 şehit 11 yaralı verdiğimiz bu olay akşam saatlerine kadar saklanmıştı. Bu, askerlerimizi hedef alan El Babda bildiğiniz ikinci hava bombardımanıydı. İlki, 25 Kasım 2016da meydana gelmiş, önce kimliği belirlenemeyen sonra da Suriye rejimine bağlı uçakla gerçekleştirildiği açıklanan 3 şehit verdiğimiz hava bombardımanıydı. Bilmediğiniz var mı?.. Ne acı ki, var!..

SURİYE ORDUSUNUN GİZLENEN TSK BOMBARDIMANI
Genelkurmay karargahında sağlam kaynaklardan edindiğim bilgiye göre, 9 Şubatta, kahramanlarımız El Babda Akil Tepesini ele geçirirken Rus uçaklarının saldırısı öncesinde bir hava saldırısı daha gerçekleşti. 8 Şubat Çarşamba günü akşamı Türk kamuoyuna El Babda IŞİD ile kahramanlarımızın çarpışması sonucu şehitler verdiğimiz haberleri geliyordu. O gün akşam resmi açıklamalara göre şehit sayımız 5di. Bölgedeki askeri kaynaklardan da teyidini aldığım bilgiye göre; 8 Şubat Çarşamba günü akşam saatlerinde Suriye rejimine ait bir uçak askerlerimizin çatışma içinde olduğu bölgeye bomba attı ve 1 askerimiz bu bombalamanın sonucunda şehit düştü.

SARAYDAN GİZLEYİN TALİMATI

Olay, duyulur duyulmaz askeri yetkilikler derhal harekete geçti. Yapılan temaslar sonucunda Suriyeli yetkililerden yanlışlıkla oldu cevabı geldi. Durum, tüm detayları ile saraya aktarıldı. Sonrası?.. Saray yanlışlıkla Suriye uçağı tarafından yapılan bu saldırının kamuoyuna açıklanmaması talimatını verdi.  Gizlenen bu saldırının tüm detayları devletin belgelerinde mevcut.

Son güncelleme: 16:24 14.02.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı