• Turkhane Logo

Şeytanî Plan: 15 Temmuz ve Bir Camianın Enterne Edilmesi

15 Temmuz Darbe girişimine ilişkin önemli bir analiz. Bakın öncesinde ve sonrasında neler yaşandı..

15:36 20 Aralık 2017 Çarşamba
Şeytanî Plan: 15 Temmuz ve Bir Camianın Enterne Edilmesi
15 Temmuz Darbe girişimine ilişkin önemli bir analiz. Bakın öncesinde ve sonrasında neler yaşandı..

Allahın lütfu bu kadar mı olur?

Şeytan Âdeme secde etmedi ve cennetten tard edildi yani kovuldu. Bana dedi mühlet ver. İnsanı yoldan çıkarayım ve Senden uzaklaştırayım.  

Şeytana, bir hikmete binaen mühlet verildi. 
Ancak dedi Allah, benim gerçek yolumda olan insanları yoldan çıkaramayacaksın. Beni bulanı ne yaparsan yap Benden uzaklaştıramazsın. 

Zaten şeytan yemininde ihlaslı kulların hariç yoldan çıkaracağım diye yemin etmişti.

َ “İzzetine yemin olsun ki ihlaslı kulların hariç, ben de onların hepsini baştan çıkaracağım.”(Sâd, 38/82-83) 

15 Temmuza giderken

15 Temmuzdan aylar önce devrin Cumhurbaşkanı Erdoğan diplomasızlığı ile cümle alemde meşhur iken bu bana yetmiyor, ne yapayım edeyim insanlar beni unutmasın, tarihe geçeyim diye kendi kendine konuşurken, Şeytan gece ya da gündüz, zaten sürekli birlikte oldukları için zamanı mühim değil, kulağına fısıldıyor: Benim de senin de namın yürümesi için ortaklık yapalım. Ben senin cinsinden biri sebebiyle -kendini yanlış görmüyor hâlâ- cennetten kovuldum.  Sen de cennete girmeye çalışanları biliyorsun ve tanıyorsun onları. Onlar sana ve bana biat etmiyorlar. Sen bana biat et, birlikte uğraşalım ve onları derbeder(darbedar) edelim.

Erdoğan böylece, dünyaya gelir gelmez her çocuğun sırtını sıvazlayan Şeytan tarafından kandırılıyor ve birlikte çalışma teklifine neden olmasın? diyor.  

Tabi bu çalışmada bitirilmesi gerekenler kendince, kendine biat etmeyenler. Biat edenlerle uğraşmasına gerek yok. Onlardan gibi görünüp onları kendine bağlamış olduğunu söylüyor şeytana. 

Şeytanî Plan (15 Temmuza doğru)

Erdoğan peki ne yapabiliriz diyor şeytana? Sana biat etmeyenleri bitirmen gerek diyor şeytan. Yoksa senin kıymetin anlaşılmayacak. Ben nasıl ki cennetten kovuldum ama bak kıyamete kadar serbest kaldım. Sen de diyor, bunları zülmünle ez ki senin ne kadar ezici ve bükücü olduğunu tüm insanlık!! anlasın. 
Kafa kafaya verip plan yapıyorlar ve bunu uygulamaya koyuyorlar.

Cennetten kovulan Şeytanla yeni şeytan anlaşır anlaşmaz çağdaş şeytan kendine biat edenlere emirler yağdırıyor. Bana biat etmeyeni yaşamaktan beter edin diyor avanelerine. Avaneler bir emir olarak algılıyor bunu ve başüstüne diyorlar.

Hemen ezme hareketleri başlıyor.
Etkis
izlestirme ve i
tibarsızlaştırma hareketleri ülke genelinde gırla gidiyor. Hapishaneler büyük iftiraya uğramış insanlarla tanışıyor. Hem de bir Ramazan gecesi sahur vakti. İnsanlar sahurunu bile yapamadan evlerden alınıyor. 

Şeytan gece tebrik ediyor: Aferin.

Bu tebrik çok hoşuna gidiyor Erdoğanın. Aynı bebekken sırtının  sıvazlandığındaki karmaşık duyguya benzer duygular hissediyor. Şeytan çağdaş şeytana dönerek daha çok sıvazlanma istiyorsan gayretini artırmalısın diyor bu sefer. 

Çağdaş şeytan hadis-i şerifin kendisine de hitap ettiğini şeytanın sırtını sıvazlamasından sonra aslında anlıyor ve hatta anlayınca daha da azgınlığı artıyor. “Dünyaya gelen her çocuğu, şeytan, sıvazlar!” hadisini her duyduğunda öfkesinden çatlayacak hale geliyor. 

Şeytan bana “Benden ol! Bana biat et!” diye fısıldamışsa ben de uyuvereyim ona der. Artık zulm vadilerinde dolaşacaktır. Kararı kesindir. Nasıl ben şeytana uydum, biat ettimse, bana da biat edenleri ben sıvazlayacağım ve onları hediyelere boğacağım der.  Tabi bana biat etmeyenleri de kanında boğacağım diye yemin eder.

Şeytan sevinçlidir. Daha doğmadan sıvazlandığı zaman ki aşı tutmuştur. Artık bana karşı çıkmadan her dediğimi yapacak der ve sevinçten küçük şeytanlarla birlikte deliler gibi oynamaya vurur kendini.

Şeytan oynaya dursun avaneleriyle. 

Sırtı sıvazlanan Erdoğan 15 Temmuzu planlar ve 
uygulamaya koyar. Aslında bunu Perinçek de ifade etmiştir.  15 Temmuzu biz yaptık diye. Evet şeytandan ders alan Erdoğan Perinçekle birlikte kendine biat etmeyenleri ezmeye hazırdır artık, 

15 Temmuz

Herşeyden habersiz onbinlerce insan şaşkındır. 
Evinde, işinde ve aşında günahsız insanların üzerine çok büyük bir iftira atılır ve terör damgası vurulur.

17 Temmuz 

Şeytan küçük şeytanları toplamış ve Erdoğanın ziyaretine gelmiştir. Sevincinden yerinde duramaz. Sarılır sarılır öper. Valla der, Âdemin cennetten çıkartılmasına sebep olduğum günden daha çok sevindirdin beni. Tam Allah da seni sevindirsin diyecektir ki Erdoğan uyarır: Sen bana bırak. Bundan böyle Ben her lafımda hamdolsun diyeceğim ve Allah diyeceğim. Biat edenler haricinde bana herkes inanacak. Sen Hawai adalarına git, biletler benden. Güneşin ve denizin tadını çıkar.

Şeytan yine sevince boğulur ve benden büyüksün be Usta der, sevinçle. 

İşte şimdi inananların imtihanı başlamıştır. İşinden, aşından  edilenler, sorgusuz sualsiz hapislere doldurulanlar çileden çileye koşturulmaktadır. 

Avaneler

Avaneleri soruyorsanız onlar putlarını yüceltme seansları düzenleyerek 15 Temmuzun nasıl bir lütuf olduğunu kutlamakla meşguller. 

Son

15 Temmuzun 17. ayı bitti ülkede ne huzur kaldı ne de birlik beraberlik. Şeytan hâlâ bu kadar başarılı bir insan!!! görmediğini her yerde anlatıyor.

Son güncelleme: 15:36 20.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı