• Turkhane Logo

Rusya'daki patlamanın adeta emrini veren AKTroll

"Metro patlayınca görürsünüz" dedi ve öyle oldu. Peki kimdir bu Abdülkadir Şen?

08:51 04 Nisan 2017 Salı
Rusya'daki patlamanın adeta emrini veren AKTroll
"Metro patlayınca görürsünüz" dedi ve öyle oldu. Peki kimdir bu Abdülkadir Şen?

Rusyanın St. Petersburg kentindeki metroda iki patlama meydana geldi ve 10 kişi hayatını kaybetti. Twitterda AKTrollük yapan, AKP tarafından üniversiteye öğretim üyesi yapılan Abdülkadir Şen, kısa süre önce Rusyayı metroda patlama ile açıkça tehdit etmişti. 

Şenin o twiti burada:

/


Şenin bu tehdidinin aynen gerçekleşmesi oldukça çarpıcı. Nokta belirterek yaptığı tahminde doğru çıktı. Peki Abdülkadir Şen kimdir? Sradan bir trol mü, yoksa oldukça derin bir kişilik mi?

Sürgündeki gazetecilerden Fatih Yağmur, Abdülkadir Şenin metroda patlama tehdidinden yola çıkarak hakkındaki bilgileri twiter hesabından yayınladı.

İşte Fatih Yağmurun twitleri: 

Kendisi, (Abdülkadir Şen) El Kaide Türkiye yöneticilerinden Türk Louai Sakka lakaplı İbrahim Şenin kardeşi ve 2014 dosyasında da şüpheliydi.

Akademisyen yaptılar bunu. Ama Ocak 2014 El kaide dosyasında Suriyedeki terör kamplarına malzeme gönderdiği tespiti var. Ve bu adam serbest

Abisinin (İbrahim Şen) ağzından; silah sevkiyatlarını kimin yaptığı, silahların kime gittiği de açık.

/

Abdulkadir Şen, Somalideki El Şebab terör örgütüne maddi desteği toplayan biridir dosyaya göre. Abi-kardeş terör ağının yöneticisi...

/

İHH-El Kaide bağlantısını sağlayan kişi de Abdulkadir Şendir. İHH irsaliyeli ilaç vs gibi yardımları terör örgütlerine gönderen kendisidir.

Sonuç olarak; Abdulkadir Şeni bir twitter trolü olarak görmeyin sakın. Pakistan-Afganistan-Suriye-Türkiye-Somali ağının yöneticisi...

ABDÜLKADİR ŞENİN ALEVİLERİ TEHDİT ETTİĞİ TWİTLER

/


//


Son güncelleme: 08:51 04.04.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı