• Turkhane Logo

Örgüt içi şok itiraf:

MİT’in yeni köpeği

10:13 05 Eylül 2022 Pazartesi
Örgüt içi şok itiraf:
MİT’in yeni köpeği

Son yılların örgüt içi en büyük itiraf AKPli Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana yakın bir isim tarafından ODATVnin MİTin kontrolünde olduğu belirtilerek yapıldı. Gazeteci Cevheri Güven ise MİTin ODATVye atadığı yayın yönetmenini açıkladı. İşte o isim..

Erdoğan’a en yakın isim ODATV’nin MİT’in kontrolünde olduğunu ifşa etti. Son yılların örgüt içi en büyük itirafıydı. Hakan Fidan, OdaTV’yi ele geçirince hangi cümleyi kurdu? Odatv’nin arkasındaki kişiler kimlerdi, Fidan o isimleri tek tek nasıl devirip ODATV’nin sahibi Soner Yalçın’ı kendisine biat ettirdi ve MİT Odatv’ye yayın yönetmeni atayabilecek kabiliyete ulaştı. MİT’in atadığı o yayın yönetmeni kimdi?

Kendisini medyanın baronu olarak adlandıran Serhat Albayrak hakkında detaylar. El attığı medya kurumlarını nasıl batırdı, eski Doğan Grubu şimdinin Demirören Grubunu yok etmek için yaptıkları, medyayı Erdoğan için nasıl toptan yönettiğine ilişkin ayrıntılar.


Cüneyt Özdemir’in parayla haber yaptığına ilişkin ayrıntılar. 70 bin TL verince Cüneyt Özdemir’e istediğinizi yaptırabildiğinizin detayları bu videoda…

Gazeteci Cevheri Güven Muharrem İnce’nin BabalaTV’de kendisi hakkında söylediği ağır hakaretlere cevap verdi ve Muharrem İnce hakkında duyacağınız detayları ilk kez açıkladı. İnce ile Ekmelettin İhsanoğlu arasındaki bağ, İnce ile Erdoğan arasındaki bağ ve İnce’nin Selahattin Demirtaş hakkında “demedim” dediği sözün ispatı bu videoda.

https://www.youtube.com/watch?v=oIRr62h2ywk

Son güncelleme: 10:13 05.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı