• Turkhane Logo

"Kim İsrail aleyhine bağıra bağıra konuşup cebini dolduruyorsa o adamın Filistin meselesi yoktur"

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Ankara ziyareti, Çıkış Yolu'nda da gündem oldu. Amerika'da yaşayan bir Filistinli ile arasında geçen konuşmayı aktaran Ekrem Dumanlı, Erdoğan'ın İsrail politikasını eleştirdi.

20:16 10 Mart 2022 Perşembe
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Ankara ziyareti, Çıkış Yolu'nda da gündem oldu. Amerika'da yaşayan bir Filistinli ile arasında geçen konuşmayı aktaran Ekrem Dumanlı, Erdoğan'ın İsrail politikasını eleştirdi.


Hizmet hareketine yakınlığıyla bilinen The Fountain dergisinin sosyal medya hesabı ele geçirildi. Hesaptan Fethullah Gülen’in vefat ettiğine ilişkin paylaşımlar yapıldı.

The Fountain dergisinin yayıncı kuruluşu Çağlayandan, önemli duyuru anonsuyla, Şu anda hesaplarımız yoğun saldırı altındadır. 1 saat içinde yapılan paylaşımlar gerçekdışıdır. açıklaması geldi.


Trollerin yalan rüzgarı estirdiği saatlerde Güleni ziyaret ettiğini belirten Ekrem Dumanlı da, Twitterdan, “Fethullah Gülen Hocaefendiyi uzun bir aradan sonra bugün (bir saat önce) ziyaret ettim. Sonra gördüm ki bazı zevzekler gün boyu öldü haberi yaymışlar. Bunlara haber vereyim: çoğunuzun helvasını yiyecek kadar yaşıyor, sağlıklı…” mesajını paylaştı.
  Trollerin Fethullah Gülen öldü yalanı

Dumanlı: Dimağı çok berrak pic.twitter.com/Zmjve0ImrZ — Aktif Haber (@aktif_haber) March 11, 2022
  Trollerin Fethullah Gülen öldü yalanı

Kenez: Medyada da kadim sorunların devam ettiği görüldü pic.twitter.com/grnJFDQ8t4 — Aktif Haber (@aktif_haber) March 11, 2022
Rusyanın Ukraynaya yönelik işgal operasyonu başlatmasının 15. gününde, Antalyada tarafların görüştüğü bir zirve yapıldı.

Savaşın başlangıcından bu yana ilk kez, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov masaya oturdu. 
  Antalyada kritik zirve

Dumanlı: Türkiye, beş seçenek arasından tercih edilmiş değil pic.twitter.com/KshD4USX8x — Aktif Haber (@aktif_haber) March 11, 2022
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 2008den bu yana Türkiye ve İsrail arasında gerçekleşen en yüksek düzeyli görüşme için Ankaraya geldi. Herzog, Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı.
  Herzogun Ankara ziyareti

Kenez: Türkiyede işler yolunda gitse bu u dönüşleri yaşanmazdı pic.twitter.com/JwcbnIy9dh — Aktif Haber (@aktif_haber) March 11, 2022
  Dumanlıya Erdoğan sahtekar diyen Filistinli

Kim İsrailin aleyhine bağıra bağıra konuşup cebini dolduruyorsa o adamın Filistin meselesi yoktur, cep doldurma meselesi vardır pic.twitter.com/Yho27d9vzF — Aktif Haber (@aktif_haber) March 11, 2022
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çarşamba akşamı geldiği Diyarbakırda özeleştiri yaptı. Kılıçdaroğlu, Helalleşme adıyla gerçekleşen ziyarette, “CHP bu bölgeye fazla gelmedi, farkındayım. Oyumuz az, onun da farkındayım. Bunun kabahati Diyarbakırlılar’da değil, bizde. Gelmedik, oturmadık, konuşmadık. Ankara’da oturduk güzel güzel laflar ettik. dedi.
  Kılıçdaroğlunun Diyarbakır ziyareti

Dumanlı: Kemal Kılıçdaroğlu ezber bozmaya çalışıyor. pic.twitter.com/fsBX4C9uop — Aktif Haber (@aktif_haber) March 11, 2022
Siyasete dönmek için görüşmeler yaptığı konuşulan ve Her tarafı kucaklayan bir merkez sağ gerekiyor sözleriyle gündeme gelen eski Başbakan Tansu Çiller, Milletimi özledim. Artık milletime bir şeyler vermek istiyorum. Her şeyden daha fazla tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. dedi.
  Çiller siyasete mi dönüyor?

Kenez: Erdoğanın yaşını başını almış Çillere umut bağlaması işlerin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor pic.twitter.com/3yoXudflI9 — Aktif Haber (@aktif_haber) March 11, 2022  

Son güncelleme: 20:16 10.03.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı