• Turkhane Logo

Kıbrıs fragman Türkiye film! Yakında vizyonda

Sedat Peker, dünkü paylaşımlarında Kıbrıs’ın ardından Türkiye’deki siyasilerin de kasetlerinin elinde olduğunu söyledi.

09:29 03 Kasım 2021 Çarşamba
Kıbrıs fragman Türkiye film! Yakında vizyonda
Sedat Peker, dünkü paylaşımlarında Kıbrıs’ın ardından Türkiye’deki siyasilerin de kasetlerinin elinde olduğunu söyledi.


Kıbrıs’taki siyasi çalkantıların Türkiye’de olacakların fragmanı diyen gazeteci Gökhan Özbek’ten takipçilerine, “zam gelmeden çekirdek alın” tavsiyesi geldi.

 Sedat Peker, geçen Mayıs ayında YouTube üzerinden yayınladığı yedinci videosunda, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla Halil Falyalı’yı hedef almış, “Tüm para transferi Kıbrıs’tan dönüyor” demişti.


“Darp, adam kaçırma ve zorla alıkoyma” iddialarıyla aranan Halil Falyalı, 15 Ekim’de Kuzey Kıbrıs’ta Girne Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

Sedat Peker’in basın sözcüsü olarak bilinen Emre Olur ise 19 Ekim’de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Falyalı tarafından siyasilere şantaj yapmak için çekildiği ileri sürülen “kasetlerin” ellerine geçtiğini söyledi. Olur, “Üç sene önce Eray Kenanoğlu yasadışı bahis işi yüzünden vurulmuştu. Halil Falyalı’nın baskısıyla Sn. Reis Sedat Peker’i bu dosyaya katanlar Halil Falyalı’nın şantaj kasetlerinin Sn. Reis Sedat Peker’in eline geçeceğini hesaba katamamışlar. Allah çok büyük, hikâye devam ediyor” diye yazdı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Kuzey Kıbrıs’ta siyasiler ya da temsil gücü olan isimlerle ilgili yeni videoların sızdırılacağı endişesi hakim.

Kuzey Kıbrıs Başbakanı Ersan Saner hakkında sosyal medyaya sızdırılan özel bir video, uzun süredir siyasi krizin yaşandığı ülkede belirsizliklere bir yenisini daha ekledi. Türk siyasetçilerle yakın ilişkileri bulunan ve Ada’daki birçok kumarhanenin sahibi olan Halil Falyalı’nın polise teslim olmasının ardından dolaşıma sokulan video, Kıbrıs’ın kuzeyindeki kirlenmeyi de gözler önüne serdi.

PEKER ANKARA’YI İŞARET ETTİ

Sedat Peker, dünkü paylaşımlarıyla Ankara’daki siyasilerin yüreğini ağzına getirdi. Kıbrıs’ta siyasi deprem meydana getiren kaset skandalı Ankara’ya uzanıyor. Sedat Peker, Türkiye’den hem partili, hem yetkili hem de çok dindar insanlara ait görüntülerin elinde bulunduğunu ve isteyen gazeteciye gönderebileceğini söyledi.

İlginç isimlerin kasetlerinin olduğunu belirten Peker, “Türkiye’den oraya gidenlerin içinde, size yemin ediyorum onların videolarını görseniz… Bunların yüzünden Yüce Dinimize olan inancınızda bile zaafiyete uğrarsınız. Yüce ALLAH bunların gerçekten belasını versin. Biz semt çocuğuyuz, açık saçık filmlere bakmışlığımız elbette oldu. Size yemin ederim ben o açık filmlerde bile böyle sahneler görmedim. Yüce ALLAH gerçekten bunların belasını versin. LGBT’li bireylere söylemediğinizi bırakmayacaksınız, bunları söylerken de akıl dışı şeyler yapacaksınız. Yazıklar olsun size” dedi.

ÇEKİRDEĞE ZAM GELMEDEN

Peker’in açıklamaları geniş yankı buldu. Gazeteci Gökhan Özbek sosyal medya hesabından Kıbrıs’taki siyasi Kıbrıs çalkantının Türkiye sıçrayacağını belirterek, “Kıbrıs fragman, Türkiye film… Yakında vizyonda, çekirdeğe daha çok zam gelmeden stoklayın…” dedi.
  Kıbrıs fragman,
Türkiye film…

Yakında vizyonda,
Çekirdeğe daha çok zam gelmeden stoklayın… — Gökhan ÖZBEK (@gokhanozbek) November 1, 2021

Son güncelleme: 09:29 03.11.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı