• Turkhane Logo

Kenez: Soylu'yu BAE'ye 'abilerden özür dile' diye götürmüş olabilirler

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne yaptığı resmi ziyaret, Çıkış Yolu'nda konuşuldu. Gazeteciler Levent Kenez ve Ekrem Dumanlı, Erdoğan'ın 'u' dönüşünü ekonomik gerekçelerle açıkladı.

22:06 17 Şubat 2022 Perşembe
Kenez: Soylu'yu BAE'ye 'abilerden özür dile' diye götürmüş olabilirler
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne yaptığı resmi ziyaret, Çıkış Yolu'nda konuşuldu. Gazeteciler Levent Kenez ve Ekrem Dumanlı, Erdoğan'ın 'u' dönüşünü ekonomik gerekçelerle açıkladı.


AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düne kadar 15 Temmuzun finansörü diyerek şeytanlaştırdığı Birleşik Arap Emirliklerine (BAE) iki günlük resmi ziyarette bulundu.

İki ülke arasında 13 anlaşma imzalandı.


Erdoğanın, ülkeye dönüşte, Kardeş Birleşik Arap Emirliklerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi hamdolsun, bugün başarıyla tamamladık paylaşımını yaptı.
  Erdoğanın BAE ziyareti

Dumanlı: Para varsa problem yok! pic.twitter.com/0ZuHrH2Azr — Aktif Haber (@aktif_haber) February 18, 2022
Heyette, 15 Temmuzun finansörü iddialarını üst perdeden seslendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da vardı.
  Erdoğanın BAE ziyareti

Kenez: Soyluyu abilerden özür dile diye yanlarında götürmüş olabilirler pic.twitter.com/SXhEn8GiFW — Aktif Haber (@aktif_haber) February 18, 2022
Muhalefetteki 6 partinin genel başkanları, güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasının son hali için bir araya geldi.

Görüşme sonrası ortak açıklama yapıldı. Açıklamada Hep birlikte inşa edeceğimiz Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’i milletimize ve gelecek nesillere adalet, barış, refah ve huzur getirmesi inancıyla hayata geçirmeyi taahhüt ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız denildi.

Yapılan açıklamada da dile getirildiği gibi toplantının ana gündem maddesini oluşturan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinin liderler tarafından 28 Şubatta kamuoyuna açıklanması kararlaştırıldı.
  Altı muhalefet partisi, hazırlanan mutabakat metnini 28 Şubatta açıklayacak

Dumanlı: Askeri vesayete de hayır sivil vesayate de hayır diyorlar pic.twitter.com/Zh9l4noDkI — Aktif Haber (@aktif_haber) February 18, 2022
Türkiyede fahiş zamlarla kabaran elektrik faturalarına ilişkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun İndirim yapılana kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim  resti iktidarın dengesini bozdu.
  Kılıçdaroğlunun fatura resti

Kenez: Faturalar muhalefete yol gösterecek gibi pic.twitter.com/GyuM37S20b — Aktif Haber (@aktif_haber) February 18, 2022
Adana Demirsporun Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçı sonrası hakem kararlarına tepki gösterirken, Bu f..öcü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı, taraftarı galyana getirdi dedi.
  A. Demirspor Başkanı Sancakın iddiaları

Dumanlı: TFF suç duyurusunda bulundu, şeref testi başlıyor pic.twitter.com/0EVR8wS6es — Aktif Haber (@aktif_haber) February 18, 2022
Çin hükümetinin aleyhte kampanyasına hedef olan NBA oyuncusu Enes Kanter Freedom, bu yılki Nobel Barış Ödülüne aday gösterildi.
  Enes Kanter Freedomın Nobel Barış Ödülüne aday gösterilmesi

Dumanlı: Birilerini rahatsız etse de tarihe geçmiştir pic.twitter.com/83IoedWmV9 — Aktif Haber (@aktif_haber) February 18, 2022  

Son güncelleme: 22:06 17.02.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı