• Turkhane Logo

Dilipak: Reis'i çok kötü harcadılar, iftar sohbetlerinde bu konuşuluyor

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP’yi bir kez daha uyaran yazı kaleme aldı.

08:59 13 Mayıs 2019 Pazartesi
Dilipak: Reis'i çok kötü harcadılar, iftar sohbetlerinde bu konuşuluyor
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP’yi bir kez daha uyaran yazı kaleme aldı.

Erdoğan’ın İstanbul’da Birlik Vakfı’ndaki öz eleştiri temalı konuşmasının eyleme geçmemesi durumunda seçmende hayal kırıklığı oluşacağını söyleyen Dilipak, “Reisin yakınındakiler reisi kötü şekilde harcadı.  ‘Tek Adam’lık insanları korkutuyor artık. Seçim sonuçlarından kimse emin olmasın” diyor.

“Menfaatleri olan bir işi kendi aralarında hallettiler, menfaatleri olmayan sıradan bir işi bile Beştepe’ye havale ettiler. Beştepe’yi dost görünerek boğmaya çalıştılar” diyen İslamcı yazar, “Erdoğan’ın birçok eski dostu ona ulaşamamaktan şikâyetçi. Erdoğan’ın yakın çevresinin ise onu yanılttığı görüşü hakim bu eski dostlarda” ifadesini kullanıyor.

Ekonomideki karamsar tabloya da gönderme yapan Akit yazarı, “Çalışanına parasını ödeyemiyor, piyasaya borcunu ödeyemiyor. İşi durdursa, sonra başına iş açılacak. Kestiği faturanın vergisini ödeyemediği için başka bir ihale açılsa giremeyecek. Bu insanlar iftar sohbetlerinde bunu konuşuyor” diyor ve ekliyor:


“Bu şekilde seçim mi kazanılır Allah aşkına! Ailede sıkıntı büyük. Gençlik konusunda da. Yargıya ilişkin çok sayıda şikâyet var. Hangi birini sayayım ki. Dış borç, döviz, kamu borç ödemeleri, Tarım, sağlık.. Medyanın hali malum. STK’ların da. Bu konuda seçimden sonra değil, hemen bir iyileştirme gerek.”

“İnsanları değişime inandırmamız şart” diyen Dilipak, sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Yoksa bakın bu seçimin sonucundan emin olmayın. Haydi, kazandınız diyelim, bir sonraki seçim için hiçbir şansınız yok, böyle giderseniz. Hatta o güne de ulaşamayabilirsiniz. O zaman da dün FETÖ’cülerin başına gelen, yarın sizin başınıza gelir. Değişim şart! Karar sizin.. Geciken çözüm çözüm değildir. Bade harabul Basra! Yarın çok geç olabilir. Ne yapılacaksa, hemen şimdi! Haksızlıklar karşısında susmayın, zalimlere kapı aralamayın, sonra ateş bize de dokunur.”

Son güncelleme: 08:59 13.05.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı