• Turkhane Logo

Bir İslamcının vefa anlayışı budur

Başörtülülere verdiği desteği Dilipak'tan Nuriye&Semih için istedi ama...

12:31 05 Eylül 2017 Salı
Bir İslamcının vefa anlayışı budur
Başörtülülere verdiği desteği Dilipak'tan Nuriye&Semih için istedi ama...

28 Şubat döneminde Şanar Yurdatapan bambaşka bir mahalleye ait olmasına rağmen başörtüsü mağdurlarına destek vermiş, hakkında çok sayıda dava açılmasına aldırış etmemişti.

Şanar Yurdatapan, Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak ile birlikte “Kırmızı ile Yeşil” isimli kitap çıkarmış, beraber “Türbana özgürlük” eylemleri yapmıştı. Hatta konuya dikkat çekmek için başörtüsü bile takmıştı. Bu süreçte Yurdatapan, fikirleri taban tabana zıt Abdurrahman Dilipakla yan yana görüntülenmekten çekinmemiş ve birlikte eylem yapmış, insan hakları mücadelesi vermişlerdi. 

ARADAN YILLAR GEÇTİ AMA AYNI KARŞILIĞI BULAMADI

Aradan yıllar geçti “solcu” Şanar Yurdatapan, islamcı Dilipak’ı KHK’yla işlerine son verildikten sonra açlık grevine başlayan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın durumuyla ilgili bir davet gönderdi.

“İÇERİDE F..Ö’CÜ PKK’CI KALMAZ”

Dilipak, Yeni Akit’teki köşesinde Yurdatapan’ın davetine yanıt verdi. Eylemi doğru bulmadığını belirten Dilipak “Öte yandan, eğer bu insanlar, gerçekten suçlu ve sorumlu olmadıkları bir iş, eylem ve sözden dolayı görevden alınmışlarsa, dosyalarının yeniden incelenmesi gerek. Yoksa her önüne gelen ‘kendimi öldürürüm, beni bırakın’ derse içeride F..Ö’cü, PKK’cı kalmaz! Bakmak gerek, birileri bu eylemle aralamaya çalıştıkları bir kapıdan başkalarının geçmesi için yol açmaya mı çalışıyorlar…” diye yazdı. 

Son güncelleme: 12:31 05.09.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı