• Turkhane Logo

Bacanak savaşları! Büyük damadın güçlü olduğu Twitter’da küçük enişteye saldırı var

Erdoğan’ın sağlık sorunları artık saklanamayacak boyutlara ulaştı. Bugün de Erdoğan’ın makamında bayıldığı ve Saray’da müdahale edildiği iddiası sosyal medyada dolaşıma girdi.

09:26 12 Kasım 2021 Cuma
Bacanak savaşları! Büyük damadın güçlü olduğu Twitter’da küçük enişteye saldırı var
Erdoğan’ın sağlık sorunları artık saklanamayacak boyutlara ulaştı. Bugün de Erdoğan’ın makamında bayıldığı ve Saray’da müdahale edildiği iddiası sosyal medyada dolaşıma girdi.


Sağlık sorunları artan Erdoğan’ın 2023 seçimleri için yerine birini aradığı basında sık sık dillendiriliyor. Küçük damat Selçuk Bayraktar’ın da adaylardan biri olduğu iddia ediliyor. Ahmet Nesin’e göre, TV ve gazetelerin Bayraktar güzellemelerinin altında da bu neden var.  Öte yandan, Erdoğan’ı kızdıracak bir kitap yazan Berat Albayrak’ın güçlü olduğu sosyal medyada da bir süredir Selçuk Bayraktar’a saldırı var.

Erdoğan’ın yürümekte zorluk çektiği görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, 2023 seçimlerinde aday olup olmayacağı konuşuluyor. LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, en çok merak ettiği konunun Cumhur İttifakı’nın gelecek seçimlerde kimi aday göstereceği olduğunu söyledi.


/

Erdoğan’ın kendisinin yerine birini aradığı da medyada yer alan iddialar arasında. Basında geniş yer bulan bu tür haberlerde Abdullah Gül’ün dahi adı geçiyor.

KAHRAMAN ÇIKARTIYORLAR ORTAYA

Ahmet Nesin, Artıgerçek’te Eylül ayında yayınlanan bir yazısında Erdoğan’ın yerine küçük damat Selçuk Bayraktar’ı hazırladığını iddia ederek şunları kaydetti: “Son aylarda, hatta Berat Albayrak istifa ettiğinden beri farkında mısınız bilemem ama bütün kanallarda küçük damat Selçuk Bayraktar’dan konuşuluyor. Yok İHA’ları yaptı, yok askeriyeyi yükseltti, yok bütün dünyaya satıyoruz, Türkiye kalkınıyor filan, yeni bir kahraman çıkartıyorlar ortaya.

/

İnsan öldürülmesi için silah yapan ve her geliştiğinde, yani daha fazla ve daha çabuk insan öldürdüğünde daha çok övülen birisi var meydanda ve bunu öven bir basın. Basın bir katili övüyor ve durup dururken övmüyor. Çünkü bana göre kimseye güveni kalmayan, son olarak büyük damadı deneyen ama düş kırıklığına uğrayan Erdoğan şimdi küçük damadı hazırlıyor AKP ve Türkiye’nin başına.”

BERAT ALBAYRAK ERDOĞAN’I KIZDIRACAK

Erdoğan’ın daha önce de yerine Berat Albayrak’ı hazırladığı iddia ediliyordu. Erdoğan, ekonomideki kötü gidişe rağmen kasanın başına oturttuğu damadını her zaman kolladı. Geçen sene Merkez Bankası başkanının değiştirilmesi Berat Albayrak’ı çok kızdırdı.

“Partide at izi it izine karıştı” diyerek olaylı şekilde görevinden istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kitap yazdığı öğrenildi. İddiayı kamuoyuna duyuran Rasim Ozan Kütahyalı’ya göre, bu kitaba en uygun isim ise “At izi it izi”.

/

Kütahyalı’ya konuşan damadın babası Sadık Albayrak, partide yüzünü kıbleye, sırtını dolara yaslayan bir kitle olduğunu ve bunların ilk günden beri Berat Albayrak’a düşmanlık yaptığını söyledi.

Bu sözlerin Erdoğan’ı kızdıracağı tahmin ediliyor.

KÜÇÜK DAMADA SALDIRI VAR

Öte yandan, Berat Albayrak’ın güçlü olduğu sosyal medyada platformu Twitter’da küçük damat Selçuk Albayrak’a birileri savaş açtı. Bayraktar’ın geçmişindeki paylaşımları bugün yeniden servis ediliyor. Son paylaşımlarda Atatürk’ü öven Bayraktar’ın 7 yıl önceki Harf İnkılabı ile ilgili sözleri birlikte dolaşıma girdi.


/
/

Son güncelleme: 09:26 12.11.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı