• Turkhane Logo

AKP, muhaliflere namlunun ucunu gösterdi!

AKP'lilerin şiddeti teşvik eden açıklamaları meyvelerini veriyor. Selin Sayek Böke, canlı yayın esnasında ölümle tehdit edildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Böke, 'Demirden korksaydık trene binmezdik' dedi.

18:26 22 Şubat 2017 Çarşamba
AKP, muhaliflere namlunun ucunu gösterdi!
AKP'lilerin şiddeti teşvik eden açıklamaları meyvelerini veriyor. Selin Sayek Böke, canlı yayın esnasında ölümle tehdit edildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Böke, 'Demirden korksaydık trene binmezdik' dedi.

AKP ilçe başkanının makam odasında uzun namlulu silahla çekildiği fotoğraf, Erdoğanın dünürünün kurmaya çalıştığı milis güçleri ve nihayet CHPli Selin Sayek Bökenin canlı yayın esnasında ölümle tehdit edilmesi...

AKPli başkanın odasında uzun namlulu silah

/

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, AKP ilçe binasında çekilen ve uzun namlulu silahın yer aldığı fotoğrafa ilişkin AKPli başkan uzun namlulu silahla hangi mesajı veriyor? sorusunu sordu.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, AKPli yöneticilerin son dönemde içinde çok sayıda silah ve savaş geçen cümleler kurduğuna dikkat çekti. 
Erdoğanın dünürü milis gücü kuruyor
/

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner’in, yeni bir darbe girişimine karşı halkı “en kısa sürede sokağa dökmek” amacıyla geniş bir iletişim ağına sahip olan bir grup kurduğu ve gruba Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından İnsansız Hava Aracı eğitimi verildiği öğrenildi.

Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu‘nun haberine göre, ‘Kardeş Kal Türkiye’ grubunun içinde yer alan herkes popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıyor. Gruba girişi kabul edilen tüm katılımcılardan da kendi WhatsApp grupları kurmaları isteniyor. Uzuner, bütün mesaj gruplarını kontrolü altında tutuyor.

Öte yandan grubun dar kapsamlı ilk toplantısında Uzuner’in “Gerektiği zaman kullanacağımız silah var. Böyle hazırlıkları yapmamız lazım.” denildiği dikkat çekiyor.



Selin Sayek Böke: Demirden korksak trene binmezdik

AKPlilerin şiddetle yakın ilişkileri ve teşvik eden açıklamaları meyvelerini vermeye başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, dün CNNTürkde Şirin Payzının konuğu olduğu esnada ölümle tehdit edildi. Kanalı arayan bir kişi “Yaşamına son verilecek, evine gidemeyecek” tehdidinde bulundu.

Konuya ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Böke, Bugün yaşatılan korku iklimi kendi sesini özgürce çıkarmak isteyen milyonlara uygulanıyor. Biz demirden korksak trene binmezdik. Biz çocuklarımızın geleceğine dair bir endişemiz olmaza siyasete girmezdik.

Eğer çocuklarınızın korkmadığı bir Türkiye inşa etmek istiyorsak, hepimizin korkusuzca ortak bir mücedele vermesi gerekiyor. Bu tehditler bizi yıldıramaz. Biz aydınlık bir Türkiye inşa etmek için arkamızda milyoların gücüyle, bütün Türkiyenin çocuklarının gözündeki ışıltıyla bir mücadelenin parçasıyız. Dün yaşanmış olanın kimse için tekrar etmeyeceği birTürkiye için ben dimdik ayaktayım ve ben bilmiyorum ki asla yalnız değilim. ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 18:26 22.02.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı