• Turkhane Logo

Semih Terzi'nin mesajları değiştirilmiş

20 ve 29 Temmuz'da telefonuna müdahale edip mesajları değiştirdikleri netleşti.

11:49 12 Eylül 2017 Salı
Semih Terzi'nin mesajları değiştirilmiş
20 ve 29 Temmuz'da telefonuna müdahale edip mesajları değiştirdikleri netleşti.

27 yıllık askerlik hayatının 19 yılını Özel Kuvvetlerde geçiren 12. Tabur eski komutanı Binbaşı Fatih Şahinin eşi sona gelen Özel Kuvvetler davasıyla ilgili bazı sorular yöneltti. 

Bu sorulardan biri oldukça kritik. 15 Temmuz gecesi öldürülen Tuğgeneral Semih Terzinin telefonundaki mesajlar 20 ve 29 Temmuz tarihlerinde müdahale edilerek değiştirilmiş. Ardından da pekçok kişi tutuklanmış. 

Saygı Öztürkün köşesinden aktardığına göre Fatih Şahinin eşinin soruları şöyle:

: 1- 12. Tabur neden 14 Temmuz 2017 günü acil bir şekilde Diyarbakıra çekildi?

2- Genelkurmayda yapılan toplantıda saat 16.00dan itibaren bir gariplik olduğu sezilmesine rağmen komutanlar ÖKK karargâhına gitmek yerine neden düğüne gitti?

3- Tuğgeneral Semih Terzinin o gün Ankaraya geleceği biliniyordu. Terzinin hareket ettiği saat olan 00.05e kadar hiçbir personele, Semih Terzinin Diyarbakırdan ayrılmasına engel olmaları, derdest etmeleri vb. yönde bir emir verilmedi, uçağa binmesine neden engel olunmadı?

4- “Diyarbakırdan hareket etmeden önce Semih Terzinin hareketlerinden şüphelendim” diye ifade veren komutan, bu şüphesine rağmen saat 01.26ya kadar neden kimseye haber vermedi ve ÖK Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallıyı aramadı?

5- Emniyet raporlarına göre Semih Terzinin telefon kayıtları ve mesaj içeriklerinde 20 ve 29 Temmuz tarihlerinde değişiklik yapılıyor. Bunun kimler tarafından yapıldığı ortaya çıkarılmalı. Bu haliyle delil diye sunulan Semih Terzinin mesajlaşmaları şaibeli mi? 




/


KURMAY ALBAY FIRAT ALAKUŞ: GÖREVİ BİZZAT ZEKAİ AKSAKALLIDAN ALDIM






/


BİZE SORULARI ZEKAİ AKSAKALLI VERDİ









ZEKAİ AKSAKALLI HAKKINDA BOMBA İFADE




Son güncelleme: 11:49 12.09.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı