• Turkhane Logo

Kanser hastası gazeteci Mevlüt Öztaş tahliye edildi

Üç ay önce pankreas kanseri teşhisi konulan gazeteci Mevlüt Öztaş tahliye edildi. CİHAN Uşak muhabiri Öztaş, 2018’den beri cezaevinde tutuluyordu. Sevindiren gelişmeyi kızı Büşra Öztaş paylaştı.

16:53 23 Haziran 2020 Salı
Kanser hastası gazeteci Mevlüt Öztaş tahliye edildi
Üç ay önce pankreas kanseri teşhisi konulan gazeteci Mevlüt Öztaş tahliye edildi. CİHAN Uşak muhabiri Öztaş, 2018’den beri cezaevinde tutuluyordu. Sevindiren gelişmeyi kızı Büşra Öztaş paylaştı.

Hasta tutuklu Mevlüt Öztaş tahliye edildi.

7 Nisan’dan beri Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Öztaş, ‘cezaevinde kalamaz’ raporuna rağmen 6 Haziran’da taburcu edilip tekrar Afyon Cezaevine gönderilmişti.

KHK’yla kapatılan Cihan Haber Ajansı’nın Uşak muhabiri Mevlüt Öztaş 2018’den beri tutukluydu.


Mevlüt Öztaş’ın tahliyesini kızı Büşra Öztaş duyurdu. Öztaş, “Mücadelenin ilk zaferi. Size ismime yakışır bir haber getirdim. Babam tahliye oldu. Avukatımıza, ayrıca babamı hiç tanımadan sadece bir insan olduğu için derdimizi dinleyip dertlenen canım Haluk Levent abime çok teşekkür ederim. Abi iyi ki varsın sen bu ülkenin ümidisin” dedi.

  Mücadelenin ilk zaferi
Size ismime yakışır bir haber getirdim
BABAM TAHLİYE OLDU.
Avukatımız @avhalil64 e,
Ayrıca babamı hiç tanımadan sadece bir insan olduğu için derdimizi dinleyip dertlenen canım @haluklevent abime çok teşekkür ederim.Abi iyiki varsın sen bu ülkenin ümidisin. https://t.co/bBwZCkb88a — Büşra Öztaş (@schrodingerk42) June 23, 2020
“İYİ Kİ VARSINIZ”

Babasının tahliye edilmesi için destek olan herkese teşekkür eden Öztaş, Mücadelemizin başından beri her türlü yardımı yaparak bize destek olan @gergerliogluof,  Babamın durumunu dile getiren beni geri çevirmeyen @MSTanrikulu da ayrıca çok teşekkür ederim. İyi insanlar hala var, babamın durumu geleceğe dair herkese umut olsun. İyi ki varsınız. Son 3 ayda tanıştığım ama belki de şimdiye kadar tanıdığım insanlardan daha sağlam bir bağ kurduğum can dostlarım, bizi tanıyan tanımayan gerek sosyal medyadan gerek hukuki yollardan yardım eden tüm gönlü bizimle olan derttaşlarım, hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.


  Mücadelemizin başından beri her türlü yardımı yaparak bize destek olan @gergerliogluof
Babamın durumunu dile getiren beni geri çevirmeyen @MSTanrikulu da ayrıca çok teşekkür ederim.
İyi insanlar hala var, babamın durumu geleceğe dair herkese umut olsun.
İYİKİ VARSINIZ. — Büşra Öztaş (@schrodingerk42) June 23, 2020  

Son güncelleme: 16:53 23.06.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı