• Turkhane Logo

"İnsanlarımız silahlanmaya başladı devletimiz de destekliyor"

Yaptığı provokatif yayınlarla tanınan Ahsen tv muhabiri Bülent Yapraklıoğlu'nun röportaj yaptığı AKP sempatizanından akla durgunluk veren açıklamalar..

14:28 08 Haziran 2017 Perşembe
Yaptığı provokatif yayınlarla tanınan Ahsen tv muhabiri Bülent Yapraklıoğlu'nun röportaj yaptığı AKP sempatizanından akla durgunluk veren açıklamalar..

15 Temmuzun sır perdesi hala çözülmemişken halkın silahlandırılması akıllarda soru işareti bıraktı..

Ahsen tv muhabiri Bülent Yapraklıoğlunun röportaj yaptığı bir kişi son zamanlarda insanların nasıl silahlandırıldığını anlatıyor.

Konuşan kişi  Artık İnsanlar bir şekilde bir şeylere hazırlanıyor ülkede. Bunun farkındayız. 15 Temmuzdan sonra hem taktik grupların artışı başladı. Hem de silah artışı başladı. İnsanlarımız silahlanmaya başladı. Devletimiz de destekliyor ifadelerine yer veriyor.

DEVLETİMİZ SİLAHLANMAYA DESTEK VERİYOR

Sarayın paramiliter gücü olduğu iddia edilen SADAT tarzı grupların da arttığını söyleyen kişi konuşmasının devamında şu açıklamalara yer verdi.

Atış alanları var. Poligonlar yapılıyor şimdi o başladı. Artık insanlar bir şekilde bir şeylere hazırlanıyor ülkede. Bunun farkındayız. 15 Temmuzdan sonra hem taktik grupların artışı başladı. Hem de silah artışı başladı. İnsanlarımız silahlanmaya başladı. Allah bin kere razı olsun devletimiz de desrekliyor. Destekliyor yani. Çünkü 15 Temmuzda biz aninden yakalandık. Benim vardı arkadaşlarımın vardı ama olmayanlar ne yaptı bedenini koydu. Devletimiz demek ki bizim halkımıza birşeyler göstermemiz lazım dedi. İzin vermemiz lazım dedi. 

 
 




/


POLİS 15 TEMMUZDA VATANDAŞA SİLAH DAĞITMIŞ!









15 TEMMUZDA DAĞITILAN SİLAHLARDAN KAÇI KAYIP




Son güncelleme: 14:28 08.06.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı