• Turkhane Logo

Cemaate operasyonlar yapan emniyet müdürü tarihi eser kaçakçılığından gözaltında

Isparta eski Emniyet Müdürü Halil Altan tarihi eser kaçakçılığı ve FE..den gözaltına alındı.

15:48 19 Ocak 2018 Cuma
Cemaate operasyonlar yapan emniyet müdürü tarihi eser kaçakçılığından gözaltında
Isparta eski Emniyet Müdürü Halil Altan tarihi eser kaçakçılığı ve FE..den gözaltına alındı.


 Altan, hizmet hareketine yönelik daha önce, Ne yaptı bu ahlaksızlar. Soruları çaldılar, öğretmen, hakim, oldular. İçimize sızmış hain polis oldular. Asker oldular.” demişti.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmayla tarihi eser kaçakçılarına yönelik savcılık talimatıyla bir eve operasyon yaptı. Ekipler tarafından arama yapılan evde tarihi eserler ele geçirdi. Tarihi eserlere el konulurken, evin sahibi H.A., tarihi eser kaçakçılığı ve F.. üyeliğinden gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.A.nın, yapılan kimlik tespitinde Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığında başmüfettiş olduğu belirlendi.

Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulunda Müdür Yardımcısı iken 20 Ocak 2015te Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Ispartaya İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve 20 Ekim 2016da atandığı Özel Güvenlik Daire Başkanlığında halen başmüfettiş olarak görev yapan H.A.nın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesideki sorgusu devam ediyor.

 25 Temmuz 2016 tarihinde dönemin Isparta Emniyet Müdürü olan Halil Altan halka hitaben şunları söylemişti;
Ne yaptı bu ahlaksızlar. Soruları çaldılar, öğretmen, hakim, oldular. İçimize sızmış hain polis oldular. Asker oldular. Milletin başına bilmem ne oldular. Çok özür diliyorum, hanımlarımızın başlarını açtılar. Başlarını açmakla yetinmediler, denizlerde mayo olmaz, bikini giydirdiler. Yetmez dediler. İçki sofralarında meze yaptılar hanımlarımızı. Şimdi ağaçların arkasına taşların arkasına saklanıyorlar. İnlerine giriyorlar, ama burada haşhaşi var gelin alın diyorlar... demişti.

Son güncelleme: 15:48 19.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı