• Turkhane Logo

Galatasarayda sakatlar kervanına Belhanda da eklendi

Galatasaray'da üst üste yaşanan sakatlıklar ve alınan cezalar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sakatlar kervanına Younes Belhanda da eklendi.

17:58 19 Kasım 2018 Pazartesi
Galatasarayda sakatlar kervanına Belhanda da eklendi
Galatasaray'da üst üste yaşanan sakatlıklar ve alınan cezalar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sakatlar kervanına Younes Belhanda da eklendi.

Fransız basınında yer alan habere göre Belhanda sakatlığı nedeniyle sahalardan altı hafta uzak kalacak. Faslı oyuncu böylece ilk devreyi kapattı. Galatasaray kulübü altı haftalık sakatlığı doğruladı.

Milli takımda sakatlanan ve İsveç maçı kadrosundan çıkarılan Serdar Azizin durumu henüz netlik kazanmış değil. Sarı kırmızılı ekip Serdar Azizin tedavisine başlandığını ve son durumunun perşembe günü yapılacak son kontrolde belli olacağını açıkladı.

Sinan Gümüş, U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmıştı. En az dört hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. 


Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Ozan Kabak sonrasında sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Durumu belirsiz. 

Akciğer sönmesi teşhisi konan ve ameliyat olan Yuto Nagatomo bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Eren Derdiyok da tıpkı Nagatomo gibi bireysel idmanları sürdürüyor.

Uzun süredir takımdan ayrı olan Fernando ise bugünkü idmanın tamamında takımla çalıştı.

Son Kayserispor maçında başından sakatlanan Muslera yerini İsmail Çipeye bırakmıştı. Deneyimli eldiven, Uruguay kadrosuna çağrılsa da cuma günkü Brezilya maçı kadrosunda yer almadı.

Eylül sonunda BB Erzurumspor ile oynanan maçta sakatlanan Emre Akbabanın sol ayak parmak tarak kemiğinde kırık tespit edilmiş ve milli oyuncunun sahalardan 4 ay uzak kalacağı açıklanmıştı. 

Kulüp doktoru Yener İnce ise geçen ay yaptığı açıklamada Emrenin ayağında alçı olduğunu ve yaklaşık 6-7 hafta ayağında  kalacağını bildirmişti.

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi öncesi Fernando, Feghouli, Onyekuru, Eren Derdiyok gibi önemli isimler sakatlanmış ve takımlarını uzun süre yalnız bırakmıştı.

Galatasarayda sakatlıkların haricinde cezalı futbolcular da bulunuyor: Ceza alan bazı isimler şöyle:

Garry Rodrigues - 2 maç

Badou Ndiaye - 4 maç

Ryan Donk - 5 maç

Fatih Terim 9 maç

Hasan Şaş 7 maç






 

Son güncelleme: 17:58 19.11.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı