• Turkhane Logo

Fenerbahçeli Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden üniversite öğrencisi Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlenecek.

11:54 04 Kasım 2018 Pazar
Fenerbahçeli Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden üniversite öğrencisi Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlenecek.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden üniversite öğrencisi Koray Şener için Ülker Stadında tören düzenlenecek. Şener’in cenazesi Kocaelide ikindi vakti kılınacak namazının ardından Yarımca Mezarlığı’na defnedilecek. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç:  “Fenerbahçe’ye adanmış kısacık hayatının son gününde zamansızca aramızdan ayrılışı bizleri kahretti. Sevgili Koray, artık her maça seni anarak çıkacağız. Okul açıktaki koltuğuna senin adını yazıp hep boş bırakacağız ve senin adını yaşatacağız.”
/


Mehmet Topal’ın Koray Şener’e vedası: “Kelimeler yetersiz. Koray’ın artık bizimle olmamaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Bundan sonra Koray’ın annesi annemiz, Koray’ın babası babamız olacak”
  Yerin hiç dolmayacak... #KorayŞener #SonGörev pic.twitter.com/Z7tcfFej2e — Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) 4 Kasım 2018 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: “Fenerbahçe’ye adanmış kısacık hayatının son gününde zamansızca aramızdan ayrılışı bizleri kahretti. Sevgili Koray, artık her maça seni anarak çıkacağız. Okul açıktaki koltuğuna senin adını yazıp hep boş bırakacağız ve senin adını yaşatacağız.” Mehmet Topal’ın Koray Şener’e vedası: “Kelimeler yetersiz. Koray’ın artık bizimle olmamaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Bundan sonra Koray’ın annesi annemiz, Koray’ın babası babamız olacak” “Sana gelemezsem öldüğüm gündür” Kocaeli Üniversitesi öğrencisi ve ÜNİFEB üyesi Koray Şener’in derbi öncesinde yaşadığı kalp krizine yenik düşmesi futbol camiasını derin yasa boğdu. Sevenleri, yakınları ve Fenerbahçeli taraftarlar Koray Şener’in de içinde bulunduğu hatıraları paylaşmaya başladı. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin 2017 yılında kahvaltı buluşmasında birlikte söyledikleri tezahüratlardan birisinde, “Sana gelemezsem öldüğüm gündür” sözleri de bulunurken, burada Koray Şener’in de yer alması ve tezahüratlar eşlik etmesi üzüntüyü bir kat daha derinleştirdi. Derbi öncesi yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’in kombinesinin olduğu koltuk siyaha boyanarak fotoğrafı koyuldu. Atatürk’e olan sevgisi ile bilinen Koray’ın fotoğraflarının yanına çok sevdiği kitapları da koyuldu.

Son güncelleme: 11:54 04.11.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı