• Turkhane Logo

Fenerbahçe’den transfer atağı

Transfer bombalarını art arda patlatan Fenerbahçe, 1 günde 4 transfer yaptı.

23:26 06 Ağustos 2020 Perşembe
Fenerbahçe’den transfer atağı
Transfer bombalarını art arda patlatan Fenerbahçe, 1 günde 4 transfer yaptı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bugün hareketli saatler yaşadı. İlk önce Sivasspor’la yollarını ayıran Mert Hakan Yandaş’ı kadrosuna kattığını duyuran Sarı Lacivertli ekip peşi sıra transfer bombalarını patlatmayı sürdürdü.

Mert Hakan Yandaş transferini açıklayan Fenerbahçe, ardından Gökhan Gönül transferini de duyurdu. Fenerbahçe, bugün Beşiktaş’a veda eden milli sağ bek Gökhan Gönül ile anlaşmaya vardığını resmen açıkladı.

Transfer bombalarını art arda patlatan Fenerbahçe, bir kaç saat sonra Beşiktaş ile yollarını ayıran eski futbolcusu Caner Erkin’i de kadrosuna kattı. Sarı lacivertli kulüp, 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.


Fenerbahçe’den günün 4. transferi geldi! Sarı-Lacivertliler, eski oyuncuları Gökhan ve Caner’i kadrosuna katıp Mert Hakan’a da Fenerbahçe formasını giydirdiği günde Filip Novak transferini de resmen açıkladı.

Fenerbahçe, 30 yaşındaki sol bek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Filip Novak, Trabzonspor’da forma giydiği 1.5 sezonda forma giydiği 89 maçta 19 gol atıp, 3 asist yaptı.

Son güncelleme: 23:26 06.08.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı