• Turkhane Logo

Fatih Terim’in veliahtı Okan Buruk

Galatasaray’da Fatih Terim sonrası dönem için Okan Buruk ismi şimdiden gündeme gelmeye başladı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar en güçlü aday olarak Buruk’u görürken yorumcularda ‘veliaht’ olarak değerlendirdi.

18:14 29 Haziran 2020 Pazartesi
Fatih Terim’in veliahtı Okan Buruk
Galatasaray’da Fatih Terim sonrası dönem için Okan Buruk ismi şimdiden gündeme gelmeye başladı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar en güçlü aday olarak Buruk’u görürken yorumcularda ‘veliaht’ olarak değerlendirdi.

Galatasaray’ın Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında oldukça uzaklaşmasının ardından hem Fatih Terim hem de Okan Buruk’un performansı masaya yatırıldı. Sarı-Kırmızılı kulüpte Terim sonrası en güçlü aday olarak Okan Buruk ilk sırada yer aldı.

Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar ve Rize’de edindiği teknik adamlık tecrübelerini Başakşehir’de zirveye çıkartan Okan Buruk, takımını Süper Lig’de lider duruma yükseltti ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Başakşehir’i Avrupa’da tutan Buruk her geçen gün başarısını daha arttırıyor.

Okan Buruk’un Başakşehir’deki performansı Galatasaray’ın Fatih Terim’den sonraki teknik direktörü Okan Buruk olacak yorumlarını da dünkü maç sonrası Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında da güçlü bir şekilde konuşulmaya başlandı. Spor yorumcuları ise bu konuda düşüncelerini paylaştı.


OKAN BURUK’UN GALATASARAY CEVABI

Süper Lig’in ilk yarısında oynanan maç öncesi Okan Buruk’a Fatih Terim sonrası Sarı-Kırmızılı takımın başına geçip geçmeyeceği sorulmuştu. Fatih Terim’in ardından kendisinin isminin Galatasaray’la geçtiği iddialarına Buruk, “Bizim tek hedefimiz takımlarımızın başarısı. Fatih Hoca bu ülkenin en değerli teknik adamlarından ve en başarılı teknik adamlarından. Ben şu anda Başakşehir’e hizmet ediyorum, kulübümün başarısı için elimden geleni yapıyorum. Burada çok mutlu ve huzurlu bir ortam var. Biz sadece işimizi en iyi şekilde yapmayı düşünüyoruz” cevabını vermişti.

SANKİ VELİAHTI GİBİ DURUYOR

Ali Gültiken: Okan Buruk, Fatih Terim’in eski öğrencisi ama sanki veliahtı gibi görünüyor.”
Stjepan Tomas, “Okan Buruk ile uzun yıllar çalıştık. Okan Buruk, çalışkan ve başarılı bir hoca. Okan Buruk bir gün Galatasaray’da ve Avrupa’da çalışacak. Okan Buruk’a çok inanıyorum..
Turgay Kıran: Okan Buruk umarım bundan sonra Galatasaray’a gelir. Fatih Terim yıllardır profesyonel olarak çalışıyor. Fatih Terim şu anda 66 yaşında. Profesyonel hayatı yaşı sebebiyle zora girebilir. Ben başkan olsam futbol şubesini tamamen Fatih Terim’e bırakırım.

Son güncelleme: 18:14 29.06.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı