• Turkhane Logo

Fatih Terim: Diagne’nin kırmızı kartı doğru

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Vodafone Park'ta 2-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisi sonrasında konuştu.

22:13 17 Ocak 2021 Pazar
Fatih Terim: Diagne’nin kırmızı kartı doğru
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Vodafone Park'ta 2-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisi sonrasında konuştu.


Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, yayıncı kuruluşta mücadeleyi yorumladı.

İlk yarıda kalelerinde tehlike yaşamadıklarına değinen Terim, “10 kişi kalmak, hele hele böyle ağır bir sahada hiç kolay değil. Uzatmayla aşağı yukarı 40 dakika. Çünkü Beşiktaş’la oynuyorsunuz, rakibiniz güçlü ve ciddi. Hiçbir maçta eksik kalmak istemem ama derbide bu kimsenin isteyeceği bir şey değil. İlk yarı Marcao’nun geri pası hariç tehlike yaşamadık. Defansif olarak tüm düşüncelerimiz yerli yerine oturdu ama ön alanda başarılı olduğumuz söylenemez. Bazı pozisyonlar vardı ama ya vuramadık ya hamle yapamadık” diye konuştu.


DIAGNE’NİN KIRMIZISI

Maçın 58. dakikasında Montero’nun kafasıyla uzandığı topa ayağıyla sert hareket yapan Diagne’nin kırmızı kartını da yorumlayan Fatih Terim, “Diagne’nin kırmızı kartı tabii ki akılda olan bir şey değil. Hiç itiraz yok, kırmızı kart… Kafayla gideceği yere insan ayağıyla giderse öyle olur. Bu çok profesyonelce değil açıkçası. Üzücü olan başka bir şey var. Oyunun en iyilerinden biri Luyindama’ydı ama onun hatasında gol yedik. Aboubakar ile oynamak çok kolay değil. Çok başarılıydı ama gollerdeki hataları affedilecek cinsten değildi” dedi.

MUSLERA DÖNÜYOR

Galatasaray’ın teknik patronu Terim, sözlerini Denizlispor maçında kaleci ve forvette görevlendireceği isimler hakkında konuşarak şu şekilde tamamladı;

“Muslera’yı bugün kadroya dahil ettim ve nasipse, üç günde bir şey olmazsa Denizli maçında oynatmayı düşünüyorum. Genel olarak bizim santrforlarımız kırmızı kart yiyor. Daha önce Falcao kırmızı gördü, şimdi Diagne. Doğru mu yanlış mı o değil, zaten o yok, şimdi bu da yok. Birini koyacağız santrfora ve sonuçta 11 kişi çıkacağız.”

Son güncelleme: 22:13 17.01.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı