• Turkhane Logo

Beşiktaş’ta 2 futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı

Beşiktaş’ta dün yapılan korona virüs test sonuçları açıklandı. Siyah-Beyazlı takımda iki futbolcuda virüs görüldü. Yarın oynanacak Konyaspor maçı öncesi bu durum tedirginlik medyana getirdi.

09:31 26 Haziran 2020 Cuma
Beşiktaş’ta 2 futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı
Beşiktaş’ta dün yapılan korona virüs test sonuçları açıklandı. Siyah-Beyazlı takımda iki futbolcuda virüs görüldü. Yarın oynanacak Konyaspor maçı öncesi bu durum tedirginlik medyana getirdi.



Beşiktaş futbol takımında dün yapılan korona virüs testlerinde iki futbolcunun sonucunun pozitif olduğu duyuruldu. İki futbolcunun da takip ve tedavi sürecinin başladığı belirtildi. Siyah-Beyazlılar, yarın akşam saat 21.00’de Konyaspor ile Vodafone Park’ta 29. haftanın açılış maçında karşılaşacak. Bu konuyla ilgili TFF henüz bir açıklama yapmadı. Beşiktaş’ta daha önce de korona vakasına rastlanmıştı. Siyah-beyazlılar, başkan Ahmet Nur Çebi’nin de dahil olduğu 8 kişinin pozitif sonuç verdiğini duyurmuştu.

BEŞİKTAŞ RESMİ SİTEDEN DUYURDU


Beşiktaş çıkan test sonuçlarını resmi siteden şu şekilde açıkladı: “24 Haziran Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, iki futbolcumuzda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan futbolcularımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.”

Ayrıca TFF Sağlık Kurulu’nun lig maçları başlamadan önce duyurduğu kurallara göre; Beşiktaş ile son 2 haftada karşılaşan Antalyaspor ve Denizlispor’da tüm oyuncular ile çalışanlar, 48 saat içinde teste girecek.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI GELDİ

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU:  Beşiktaş Futbol Takımı’nda iki futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübü’ne ve testleri pozitif çıkan sporcularına içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

FENERBAHÇE:  Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü´nün 2 futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş.

GALATASARAY:  Koronavirüs testleri pozitif çıkan Beşiktaş futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz.

KONYASPOR:  COVID – 19 testi pozitif çıkan futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş.

TRABZONSPOR:  Yapılan COVID-19 testleri sonucunda iki futbolcusunda pozitif vakaya rastlanan Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcuların kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Birlikte başaracağız.

Son güncelleme: 09:31 26.06.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı