• Turkhane Logo

Beşiktaş 10 kişi kaldığı maçta Konya'yı geçti zirve iyice karıştı

Son iki haftada 5 puan kaybeden ve liderlikten üçüncü sıraya gerileyen Beşiktaş, maçın henüz 22. dakikasında 10 kişi kaldığı maçta evinde İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 yenerek lider Galatasaray ve Fenerbahçe ile puanını eşitledi ve ikinci sıraya yükseldi.

22:49 07 Şubat 2021 Pazar
Beşiktaş 10 kişi kaldığı maçta Konya'yı geçti zirve iyice karıştı
Son iki haftada 5 puan kaybeden ve liderlikten üçüncü sıraya gerileyen Beşiktaş, maçın henüz 22. dakikasında 10 kişi kaldığı maçta evinde İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 yenerek lider Galatasaray ve Fenerbahçe ile puanını eşitledi ve ikinci sıraya yükseldi.

Süper Ligin 24üncü haftasında Beşiktaş sahasında İttifak Holding Konyasporu 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü 81inci dakikada Valentin Rosier kaydetti. Beşiktaşta 21inci dakikada Fabrice NSakala kırmızı kartla oyun dışına kaldı.
Vodafone Parkta saat 19:00da başlayan karşılaşmada hakem Halis Özkahya düdük çaldı. Özkahyanın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz üstlendi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Ligin 23üncü haftasında deplasmana 1-1 sona eren Fraport TAV Antalyaspor maçının 11inde 2 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam; Atibanın yerine Necip Uysalı, NKoudounun yerine ise Ghezzalı 11de görevlendirdi.
Kaleyi Ersin Destanoğluna emanet eden Yalçın, savunma dörtlüsünü; Rosier, Welinton, Vida ve NSakaladan oluşturdu. Savunmanın hemen önünde Josefi sahaya süren Sergen Yalçın, hücum hattının sağında Ghezzal, solunda ise Larini oynattı. Orta alanda Necip Uysal, Adem Ljajici görevlendiren Yalçının gol yollarındaki tercihi ise Abuobakar oldu.
Rosierin kariyerinde ilk lig golü 
Beşiktaşın Fransız sağ beki Valentin Rosier, kariyerindeki ilk lig golünü kaydetti. Beşiktaşın Konyasporu 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada galibiyeti getiren golü kaydeden Valentin Rosier, lig kariyerindeki ilk golünü kaydetti. Daha önce Türkiye Kupası karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu ağlarını havalandıran Rosier, Konyaspor maçında attığı golle futbolculuk hayatında ilk kez bir lig maçında gol atma başarısı gösterdi.
Vida cezalı duruma düştü 
Beşiktaşta Konyaspor maçında sarı kart gören Domagoj Vida cezalı duruma düştü. Siyah-beyazlıların, Konyasporu konuk ettiği karşılaşmanın 89uncu dakikada Konyasporlu Rahmanovice yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Vida, cezalı duruma düştü. Hırvat savunmacı, Süper Ligin 25inci haftasında deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçında görev alamayacak.
Beşiktaş ve Konyasporlu futbolcular epilepsiye dikkat çekti
Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ve Konyaspor karşı karşıya gelirken, 2 takım futbolcuları epilepsi hastalığına dikkat çekmek için seremoniye gözlükle çıktılar.
Beşiktaş ve Konyasporlu futbolcular, epilepsi hastalığına dikkat çekti. Beşiktaşın evinde oynanan karşılaşma öncesinde seremoniye çıkan Beşiktaş ve Konyasporlu futbolcular, Epilepsi İle Savaş Derneği’nin ‘Epilepsi için bak’ kampanyasına destek olmak amacıyla epilepsinin global rengi olan mor gözlükler takarak sahaya çıktı. 2 takım futbolcuları İstiklal Marşı’nı bu gözlüklerle söyledi.
Puan durumu
data-cke-saved-src=https://www.projemlak.com/images/Spor%20Toto%20S%C3%BCper%20Lig%20Puan%20Durumu%2023_%20Hafta%205.png

Son güncelleme: 22:49 07.02.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı