• Turkhane Logo

Sosyal medya AKP’li başkanın ‘U’ dönüşünü konuşuyor

Başakşehir’deki kurban kesim alanıyla 2 yıl önce övünen Başkan Yasin Kartoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra aynı yerle ilgili sinekli ve kokulu diyerek şikayet etti.

22:58 28 Temmuz 2020 Salı
Sosyal medya AKP’li başkanın ‘U’ dönüşünü konuşuyor
Başakşehir’deki kurban kesim alanıyla 2 yıl önce övünen Başkan Yasin Kartoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra aynı yerle ilgili sinekli ve kokulu diyerek şikayet etti.

Kurban Bayramına sayılı günler kala sosyal medyada Başakşehir’deki, İBB’ye ait kurban kesim alanıyla ilgili bir tartışma patlak verdi.

AKP’li Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehirlilerin ilçedeki kurban kesim alanından şikayet ettiğini öne sürdü. Kartoğlu, sosyal medya hesabından, “Kayaşehir’deki Kurban Satış ve Kesim Alanı ile ilgili şimdiye kadar telefonla, mail yoluyla ve bizzat ulaştırdığınız şikayetleri İBB yetkililerine sizin adınıza buradan aktarıyorum” notuyla bir video paylaştı.

KÖTÜ KOKU VE SİNEK ŞİKAYETİ


Kartoğlu’nun paylaştığı videoda şu ifadeler yer aldı, ” İBB’ye ait kurban satış alanındayız. Burası Kayaşehir merkez. İstanbul’un en kalabalık mahallelerinden biri. Bir tarafında günlük 20 bin insanın giriş yaptığı Millet Bahçesi, diğer tarafta 5 bin kişilik camisiyle İstanbul’un en güzel meydanlarında biri. Tam ortasında maalesef kurban satış kesim alanı. Bugün hava 30 derece. Etrafındaki komşularımız kurban alanından yayılan kötü kokular nedeniyle pencerelerini bile açamıyorlar. Ben de onlardan gelen yoğun şikayetler üzerine karşınızdayım. Buradan etrafa yayılan kötü kokular ve sinek yoğunluğundan dolayı ne deseniz haklısınız. Kurban alanıyla ilgili şimdiye kadar bize telefon, mail ve bizzat ulaştırdığınız şikayetleri sizin adınıza İBB yetkililerine buradan aktarıyorum. İBB yetkilileri inşallah bu sorunu çözerler. Yaşadığınız mağduriyetlerden dolayı İBB adına ben sizlerden özür diliyorum.”

2 YIL ÖNCE ÖVÜNÜYORDU

Aynı Kartoğlu 2 yıl önce ise kesim alanı için çok farklı ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Kartoğlu İBB’nin AKP yönetiminde olduğu 2018 yılında aynı kesim alanını şu sözlerle övdüğü ortaya çıktı, ”Türkiye’nin en modern ve büyük kurban alanlarından biri olan Başakşehir Kurban Satış ve Kesim alanımızda vatandaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık, gazeteci dostlara röportaj verdim. Huzurla, keyifle nice bayramlara.” AKP’li başkanın dönüşü sosyal medyada da gündem oldu.

  Yanar döner @yasinkartoglu ofsayta düşmüş, bu da gol değil. pic.twitter.com/VyJUNez4F1 — kʀᴏɴɪk ɪs ʙᴀᴄk (@menfurjack) July 25, 2020

Son güncelleme: 22:58 28.07.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı