• Turkhane Logo

Selçuk Özdağ: Yeni partilere en büyük tepki neden Bahçeli’den geliyor!

AKP'de Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kurmaya hazırlandığı iki ayrı parti üzerinden tartışmalar giderek büyüyor.

16:55 15 Eylül 2019 Pazar
Selçuk Özdağ: Yeni partilere en büyük tepki neden Bahçeli’den geliyor!
AKP'de Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kurmaya hazırlandığı iki ayrı parti üzerinden tartışmalar giderek büyüyor.

AKPde Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacanın kurmaya hazırlandığı iki ayrı parti üzerinden tartışmalar giderek büyüyor.

İktidarın ortağı konumundaki MHP lideri Bahçeli ise Cumhurbaşkanı Erdoğandan çok daha sert tepkiler dile getiriyor.

İhracının istenmesinin ardından Davutoğlu ile birlikte AKPden istifasını açıklayan Selçuk Özdağ, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Yeni partilerden kim rahatsız? sorusuna cevap ararken en büyük tepkinin Bahçeliden geldiğine dikkat çekiyor.


“Bahçeli, Erdoğan’ı savunduğu kadar partisini savunmamıştır” diyen Selçuk Özdağ, “Yenilenmeye ihtiyacı olan sadece muhafazakâr siyaset değil, milliyetçi siyasetin de şiddetle bir kan değişimine ve yeni bir vizyona ihtiyacı var görüşünü savunuyor.
  1-YENİ PARTİLERDEN KİM RAHATSIZ
Tabi ki en başta iktidar partisi ve onun genel başkanı sayın Erdoğan rahatsız. Çünkü Davutoğlu ile babacanın çıkışı en çok AK parti tabanını etkileyecektir. Fakat en büyük tepki Sayın Erdoğandan değil, MHP lideri Bahçeliden geliyor. — Selçuk ÖZDAĞ (@selcukozdag) September 14, 2019 Yeni partilerden en başta iktidar partisi ve onun genel başkanı Erdoğanın rahatsız olduğunu ancak Bahçelideki rahatsızlığının artık MHP savunusunu da geçtiğini kaydeden Özdağ, Ya Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini savunuyor, ya yeni parti kuracak olanları eleştiriyor, yahut CHP’yi tenkit ediyor. AK partililerin bile savunamadığı düzenlemeleri savunmak MHP tabanında nasıl karşılanıyor bilmem, ama bunun siyasette önemli bir karşılığı yok. Bahçeli üslubu problem çözme üslubu değildir. Bu üslup her türlü çözümü engelleyen bir üslup ifadesini kullanıyor. Bahçeli, son olarak Davutoğlu için Partisinden istifasıyla tıynetine ve kulağına fısıldanan gizli gündeme uygun olanı yapan Serok Ahmet benzetmesi yapmıştı. ARINÇ VE BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI AKPYİ RAHATSIZ ETTİ

Son güncelleme: 16:55 15.09.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı