• Turkhane Logo

"Kadrolaşıyoruz bari adam gibi kadrolaşalım. Herkes cebini doldurmak istiyor"

AKP’nin işçi bulma kurumuna döndürüldüğünü söyleyen Sevinç Erol adlı AKP’li üye, partiye katılanların dava için değil cebini doldurmak için geldiğini söyledi.

23:16 21 Ekim 2020 Çarşamba
AKP’nin işçi bulma kurumuna döndürüldüğünü söyleyen Sevinç Erol adlı AKP’li üye, partiye katılanların dava için değil cebini doldurmak için geldiğini söyledi.


Manisa’da Osmanlı Ülkü Ocakları Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve AKP üyesi olan Sevinç Erol, sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile partisinin geldiği hale isyan etti.

PARTİMİ KULLANIYORLAR


Çalışmayanların teşkilatlarda tekrar göreve gelmesinden rahatsız olduğunu söyleyen Erol: “AK Parti yeterince kullanılabilen bir parti. Kullanılabilir hale getirdiler. Parti her türlü kullanılıyor. Gerek nam salmak, gerek müşteri toplamak için gerekse sağa sola askıntılık yapabilmek için. Gerekse azarlayabilmek için benim partim kullanılıyor” diye konuştu.

HERKES KENDİ CEBİNİ DOLDURUYOR

Erol eleştirilerinin devamında: “Benim davamı hak etmeyen insanlar kaldığı yerden devam ediyor. Bu benim çok zoruma gidiyor. Bu insanlar yüzünden davasına gönül vermiş insanlar soğudu. Artık AK Parti ile ilgilenmiyorlar. Kimse çalışmak istemiyor. Dava dediğin zaman herkes gönüllü çalışır. Her dava adamıyım diyenden ayrı bir darbe yedik biz. Görüyoruz ki el altından herkes kendi işlerini düzene sokuyor. Kendi işlerini rayına koyuyor. Kendi ceplerini dolduruyor. Dava adamı olmak bu değil. Kendi cebini doldurmak değil. Şikayetlerimizi kime göndersek ‘Tamam, tamam’ deyip geri çevriliyoruz. Bir şekilde oyalanıyoruz” dedi.

İNSANLAR ARTIK PARTİNİN ÖNÜNDEN GEÇMİYOR

Erdoğan’a seslenen Erol: “Sayın Cumhurbaşkanım teşkilatların durumu çok vahim. Bu teşkilatlarla kesinlikle 2023 seçimlerinde bir şeyler elde edemeyiz. Bir adım öteye gidemeyiz. Yok mu benim sesimi duyurabilecek bir insan. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu kadar çabasına ve davasına karşı gerçekten ‘devletim, milletim, benim arkamda milletim var’ diyen bir insana bu yapılır mı? Milletvekili de aynı, teşkilat başkanları da aynı, il başkanları da aynı. Kendinize gelin kendinize. Yarabbim nasıl bir kısır döngüye düştük. Yok mu başka kimse bu teşkilatlarda çalışabilecek. Yok mu başka başkanlık yapabilecek insanlar? Var. Ama küstürdüler. İnsanlar artık partinin önünden geçmek istemiyor” ifadelerini kullandı.

ÇOK SİNİRLİ VE TEPKİLİYİM

Partinin işçi bulma kurumuna döndüğünü söyleyen AKP’li Erol sözlerini şöyle noktaladı: “Gerçekten işe ihtiyacı olan insanları ötelediler. Nerede lüzumsuz nerede ek ve keyfi iş arayan insan var onlarla doldurdular. Bari kadrolaşıyoruz, adam akıllı kadrolaşalım. Parti işçi bulma kurumuna dönüştüğü için öyle pislikler var, ben artık utanıyorum. Gelen insanlara asılanlar var. Bizim Aydın’daki başkandan geri kalan yanı olmayanlar var. Çok sinirliyim ve tepkiliyim.”
  #AKP üyesi sevinç Erol, YouTube kanalından paylaştığı videoda flaş iddialarda bulundu: Teşkilatlarda öyle pislikler dönüyor ki utanıyorum. Gelen kadınlara asılanlar var. pic.twitter.com/kRBASdV6Wp — Haber Connect (@HaberConnect) October 21, 2020  

Son güncelleme: 23:16 21.10.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı