• Turkhane Logo

HDP’li vekil: Şırnak’ta bir ahırda dokuz seçmen kayıtlı

HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, bir ahırda dokuz seçmenin bulunduğunu öne sürdü.

15:47 15 Ocak 2019 Salı
HDP’li vekil: Şırnak’ta bir ahırda dokuz seçmen kayıtlı
HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, bir ahırda dokuz seçmenin bulunduğunu öne sürdü.

Yerel seçimler yaklaşırken ikamet imkanının bulunmadığı ya da hiç var olmayan yerlerde seçmen kaydının bulunduğu iddiaları gündeme geliyor. Bazı seçmen kayıtları ise tek bir dairede yüzlerce kişinin seçmen kaydının bulunduğunu gösteriyor.

Bu iddialara bir yenisi de Şırnak’tan geldi. HDP’li Kaçmaz, Şırnak’ın Uludere ilçesinde bulunan bir ahırda dokuz tane seçmenin kayıtlı olduğunu iddia etti.

Twitter hesabından içi çöp ve kullanılmayan eşyalarla dolu olan ahırın görüntüsünü de paylaşan HDP’li vekil şöyle yazdı: “Akp iktidarı öğretmenevi, polisevi, jandarma birlikleri, hayali adreslere ve metruk binalara yaptığı seçmen taşımaları sonrası hızını alamayıp kendi seçmenlerini ‘#AHIRLARA’ kaydetmeye başladı. Uludere ilçemizde Akp seçmenlerinin kayıtlı olduğu ahır video görülmektedir.”


  Akp iktidarı öğretmenevi, polisevi, jandarma birlikleri, hayali adreslere ve metruk binalara yaptığı seçmen taşımaları sonrası hızını alamayıp kendi seçmenlerini ‘#AHIRLARA’ kaydetmeye başladı. Uludere ilçemizde Akp seçmenlerinin kayıtlı olduğu ahır video görülmektedir. pic.twitter.com/bNlMzltC2O — Hüseyin Kaçmaz (@avhuseyinkacmaz) 15 Ocak 2019

 

Son güncelleme: 15:47 15.01.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı