• Turkhane Logo

Bu neyin hazırlığı: 2023 öncesi son bin yılın hesaplaşması olacak!

AKP’ye yakın isimlerin toplum içinde yapılacak hesaplaşma konusunda yaptıkları açıklamalara bir yenisi eklendi.

13:12 05 Nisan 2021 Pazartesi
Bu neyin hazırlığı: 2023 öncesi son bin yılın hesaplaşması olacak!
AKP’ye yakın isimlerin toplum içinde yapılacak hesaplaşma konusunda yaptıkları açıklamalara bir yenisi eklendi.



Yenişafak yazarı İbrahim Karagül, 2023 öncesinde son bin yılın hesaplaşması yaşanacağını vurgulayarak köylere kadar direnç adaları oluşturulmasını istedi.

Silahlandıklarını, çıkacak iç karışıklıkta öldürülecek kişilerin listesini oluşturduklarını açıklayan AKP’ye yakın isimlere bir yeni daha eklendi. Yenişafak eski genel yayın yönetmeni ve yazarı İbrahim Karagül, 2023 öncesinde son bin yılın hesaplaşması yaşanacağını vurgulayarak köylere kadar direnç adaları oluşturulmasını istedi. AKP’nin hazırlandığı katliamı muhalefetin görmezden gelmesi ise dikkat çekti.


SON BİN YILIN HESAPLAŞMASI OLACAK

Emekli amirallerin gece yarısı bildiri sonrası sosyal medya hesabından hesaplaşma ile ilgili paylaşımda bulunan Yenişafak eski genel yayın yönetmeni ve yazarı İbrahim Karagül, 2023 yılı öncesi yaşanacak hesaplaşmayı köşesine taşıdı. “Safları sıklaştırın, güçleri genişletin” diyen Karagül, “Anadolu’nun her şehrini, kasabasını, köyünü, sokağını, dağını, ovasını direnç adalarına dönüştürün. 2023 öncesi son bin yılın hesaplaşması olacak” dedi.

KOMŞULARINDAN ÖLÜM LİSTESİ HAZIRLADI

Karagül’ün yazısı silahlandığı ve komşularından ölüm listesi hazırladığı açıklaması yapan Sevda Noyan’ı akıllara getirdi. Açılan soruşturma sonrası hakkında kovuşturmaya yer olmadığı kararı verilen Noyan bir TV programında “15 Temmuz kursağımızda kaldı. Vallahi yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” demişti.

GEREKTİĞİNDE KULLANACAĞIMIZ SİLAHLARIMIZ VAR

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner’in de kurduğu silahlı grup 2017 yılında basına yansımıştı. “Kardeş Kal Türkiye” adlı kurduğu grubun ilk toplantısında “Liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan etrafında kenetlendik. Gerektiği zaman kullanacağımız silah var” dediği ortaya çıkmıştı. Gruptakilere insansız hava aracı-drone eğitimi verildiği belirtiliyor.

SİLAHLI MİLİSLERİ OLAN SADAT’TAN GAYRİ NİZAMİ HARP EĞİTİMİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi’nin dönemin AKP hükumetinde yer alan yetkililerin isteği üzerine kurduğu ve ismi 15 Temmuz’un karanlık noktalarıyla anılan Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi’nin (SADAT) “suikast tekniği” ve “gayri nizami harp” hizmetleri verdiği ortaya çıktı. SADAT’ın bu hizmet ve kararlarına yönelik açıklama yapılmazken, SADAT’a ilişkin geçmişte verilen soru önergeleri de yanıtsız kaldı.

15 TEMMUZ’DA YAPACAKLARIMIZI YAPAMADIK

Emekli amirallerin bildirisi sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun daha önce yaptığı bir açıklama yeniden gündem yapıldı. Bakan Soylu açıklamasında “Biz 15 Temmuz’da esas yapacaklarımızı yapamadık. Bu çok net. Bize o fırsatı verirler mi bilmiyorum yani şu bir daha böyle bir şeye kalkışırlarsa biz o fırsatı almış oluruz bu net” demişti.

Son güncelleme: 13:12 05.04.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı