• Turkhane Logo

Beşiktaş'ta Karius'tan sonra Gökhan Töre: Dokuz aydır maaş alamıyorum

Süper Lig'in yıldız kulüplerinden Beşiktaş'ta futbolculara maaşlarının ödenmediği açıklamalarına bir yenisi eklendi.

15:59 13 Mart 2019 Çarşamba
Beşiktaş'ta Karius'tan sonra Gökhan Töre: Dokuz aydır maaş alamıyorum
Süper Lig'in yıldız kulüplerinden Beşiktaş'ta futbolculara maaşlarının ödenmediği açıklamalarına bir yenisi eklendi.

Performansı hayal kırıklığı olan Alman kaleci Loris Karius maaşını alamadığı gerekçesiyle FIFAya başvururken, bu kez de uzun süredir kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı çalışan Gökhan Töre, dokuz aydır parasını alamadığını duyurdu.

Töre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda hem kadro dışı bırakılması hem de parasını alamadığı yönündeki iddiaları gündeme getirdi.

Beşiktaş, kiralık sözleşmesi 2020de biten 25 yaşındaki eldiveni daha erken gönderebilmek için Liverpoolla masaya oturmayı planlarken, kadro dışı kalma sebebiyle ilgili siyah-beyazlı yönetimden herhangi bir açıklama alamadığını belirten Töre, şu paylaşımda bulundu:


Kadro dışı kalacağımı yarı transfer sezonunun bitmesinden iki gün önce öğrendim. Sebebini sormama rağmen cevap alamadığımı sizinle paylaşmıştım. İki gün içerisinde profesyonel bir transfer gerçekleştirmenin mümkün dahi olamayacağını tahmin edersiniz.

Beşiktaşın yapması gereken ödemeleri yapmadığını ifade eden Töre, 9 aydır maaşımı alamadım. Ve yine tekrarlıyorum affedilmeyi bekleyecek hiçbir şey yapmadım. Bu suçlamanın sadece arkasına saklanılacak bir algı oluşturma çabası olduğu kanısındayım. ‘Hem maddi sıkıntılar var diyorsunuz hem para vereceksiniz hem de kiralık vermediniz bir de üstüne oynatmıyorsunuz! belirsizliğinin muhatabı şahsım değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla… diye yazdı.

Beşiktaşta en son 22 Aralık 2018 tarihinde oynanan Kasımpaşa maçında kadroya alınan ancak forma şansı bulamayan Gökhan Töre, siyah-beyazlı takımının formasını 29 Ekim 2018 tarihinde Vodafone Parkta oynanan Çaykur Rizespor maçında sırtına geçirdi. 27 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile olan mukavelesi, 30 Haziranda sona erecek.

  “ Hem maddi sıkıntılar var diyorsunuz hem para vereceksiniz hem de kiralık vermediniz bir de üstüne oynatmıyorsunuz! “ belirsizliğinin muhatabı şahsım değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla... https://t.co/V8QZ8oJKg0 — Gökhan Töre (@Gokhan_Tore7) 12 Mart 2019

  Birincisi bu yarı dönemde kadro dışı kalacağımı yarı transfer sezonunun bitmesinden iki gün önce öğrendim. Sebebini sormama rağmen cevap alamadığımı sizinle paylaşmıştım. İki gün içerisinde profesyonel bir transfer gerçekleştirmenin mümkün dahi olamayacağını tahmin edersiniz. https://t.co/V8QZ8oJKg0 — Gökhan Töre (@Gokhan_Tore7) 12 Mart 2019

Son güncelleme: 15:59 13.03.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı