• Turkhane Logo

MHP'li yönetici istemediği rakamları görünce anketçileri tehdit ediyor

MHP'li üst düzey bir yöneticinin seçim anketi yapan bir şirketi arayarak tehdit ettiği iddia edildi.

10:06 18 Ocak 2018 Perşembe
MHP'li yönetici istemediği rakamları görünce anketçileri tehdit ediyor
MHP'li üst düzey bir yöneticinin seçim anketi yapan bir şirketi arayarak tehdit ettiği iddia edildi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısını MHPnin tehdit ettiği anketçilere ayırdır. MHP anketçileri tehdit ediyor... başlıklı yazısında Takan bomba iddiaları köşesine taşıdı. 

Takanın yazısındaki ilgili başlıklar şöyle;

MHP korku imparatorluğunun da yavru ortağı oldu

Anahtarları saraya teslim edilen Doktor Devlet Bahçelinin MHPsi sadece Cumhurbaşkanlığı ve bilumum seçimler için AKP ile ittifaka girmedi. Korku imparatorluğunun da yavru ortağı oldu MHP.. 

 MHPden bir üst düzey yönetici, bir anket şirketinin yöneticisini arayarak tehditler savurmuş

 Yaptıkları ölçümler ile MHP-AKP ittifakı 50 artı 1 etmez, AKP-MHP ittifakı iktidarın Kürt oylarını kaçırır, MHP barajın çok altında, AKP yüzde 40ı geçemiyor diyorlardı. Farkında mısınız?.. Son günlerde sesleri bıçak gibi kesildi!.. Korku imparatorluğunun da yancılığına soyunan MHPden bir üst düzey yönetici, bir anket şirketinin yöneticisini arayarak tehditler savurmuş. MHPli görevli bir de Bu anketleri yayınlamaya devam edersen hapse dahi girersin demiş. Bu tehdidin ardından adamcağız sahada çalışacak anketör bulmakta bile zorluk çekiyor. Var olan çalışanları bile sahaya inmekten korkar hale gelmiş.

 Takan, yazısının ilgili bölümünde, Adamı bir dakikada FETÖcü, PKKlı yapıverirler. Söz konusu ittifaksa gerisi teferruat değil mi? ifadelerine de yer verdi.

Son güncelleme: 10:06 18.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı