• Turkhane Logo

Hayaller doğalgaz, gerçekler askıda ekmek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile müttefiki Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) halkı sefalete mahkûm ettiğini belirten İyi Parti lideri Meral Akşener,

14:48 20 Ekim 2020 Salı
Hayaller doğalgaz, gerçekler askıda ekmek
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile müttefiki Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) halkı sefalete mahkûm ettiğini belirten İyi Parti lideri Meral Akşener,

Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzasını taşıyan 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifini yerden yere vurdu.
Bu bütçe bugüne kadar olan ki bütçeler arasında en iddiasız olanı, en milletten kopuk olanı. diyen Akşener, Bu bütçenin özeti, bu yıl bize gülmek haram, belki seneye. Görünen o ki millete sabret diyenler yeni yılda da lüks hayatlarını devam ettirecekler. ifadelerini kullandı.
HAYALLER DOĞALGAZ, GERÇEKLER ASKIDA EKMEK
Akşener sözlerinin devamında ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçelinin askıda ekmek kampanyasına atıfta bulunarak, Eşe dosta yandaşa milyonları dağıt, fakat eve ekmek götüremiyorum diyen millete gelince askıda ekmek kampanyası. Hayaller doğalgaz, gerçekler askıda ekmek. dedi. 
Akşener, Asıl dikkat edilmesi gereken gerçek şu hem ekonomi uçuyor deyip hem de askıda ekmek kampanyası başlatıyorsanız biriniz yalan söylüyor demektir. Ne var ki yalanlar artık dikiş tutmuyor. Milletimiz o yalanı yaşayarak görüyor. şeklinde konuştu.
GELİN 8 LİRAYA DAYANAN DOLARI TARTIŞALIM
Anayasa Mahkemesinin (AYM) tartışmaya açılmasına tepki gösteren Akşener iktidara, AYMyi tartışacağımıza gelin halktan gizlenen Covid-19 meselesini; bilgisayarı olmadığı için mağdur olan öğrencileri; Türkiyenin dış politikadaki yalnızlığını; şiddet gören, öldürülen kadınlarımızı; gelin 8 liraya dayanan doları, işsiz gençleri, geçinemeyen vatandaşımızı tartışalım. çağrısında bulundu. 
Akşener, devamında ise, Ancak siz istemezsiniz, işinize gelmez. Milletin derdini tartışmaya yüzünüz yok. sizin derdiniz AYM ile değil sizin derdiniz bizzat hukukun kendisiyle. diye konuştu.

Son güncelleme: 14:48 20.10.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı