• Turkhane Logo

Akşener de kapıyı aralık bıraktı

İyi Parti lideri Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'den gelen

15:30 11 Ağustos 2020 Salı
Akşener de kapıyı aralık bıraktı
İyi Parti lideri Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'den gelen

TURKHANE- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Bahçelinin kendisine yaptığı Evine dön çağrısını değerlendirdi. 
Cumhur İttifakının büyük ortağı Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçelinin çağrısını Makul diye nitelemişti.
İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER: EVE Mİ, ONU BİLMİYORUZ
Akşener, “Ben şimdi Sayın Bahçelinin ev sözünün ne manaya geldiğini bilmediğim için Sayın Erdoğana seslendim. Dedim ki ortağını ilgisiz bırakma. Bana sardırdı. Onun için ilgilen. Eve mi? Onu bilmiyoruz. Yuvalar çok, evim de yuva. dedi.
Çeşitli ziyaretler için Kırıkkaleye gelen Akşener, ilk olarak Yahşihan ilçesinde vatandaşlarla buluştu, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Akşener, bir kişinin Erken seçim olacak mı? sorusuna, Ekonomiye bağlı. Çok erken bir seçim beklemiyorum. 2021 yılı haziran ayında olabilir belki. Çok yakın zamanda bir seçim beklemiyorum. cevabını verdi.
İyi Parti lideri Meral Akşener, Bahçelinin daveti için kapıyı aralık bıraktı.
GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM İÇİN İLK ADIM MI?
Bahçelinin Eve dön çağrısının hatırlatılması üzerine Akşener, Ben başından söyledim. Ben politikayı bırakıp herkesten özür dileyip eve dönerim. Bu derece. diye konuştu.
Güçlendirilmiş bir parlamenter sistemden yana olduklarını aktaran Akşener, AKP, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve kendilerinin katılımıyla bir müzakere heyeti teşkil edilmesi gerektiğini ifade etti.

Son güncelleme: 15:30 11.08.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı