• Turkhane Logo

Şantaj, kumpas; ne ararsan var!

Internethaber'in genel yayın yönetmeni Hadi Özışık'ın kardeşleri Süleyman ve Mehmet Özışık'ın Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Aldemir'e cinsel içerikli montaj video ile iftira attığı iddia edildi. Mehmet Özışık ile birlikte Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanı Suat Deniz ile eşi Ayla Deniz hakkında gözaltı kararı verildi.

18:10 03 Ekim 2020 Cumartesi
Şantaj, kumpas; ne ararsan var!
Internethaber'in genel yayın yönetmeni Hadi Özışık'ın kardeşleri Süleyman ve Mehmet Özışık'ın Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Aldemir'e cinsel içerikli montaj video ile iftira attığı iddia edildi. Mehmet Özışık ile birlikte Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanı Suat Deniz ile eşi Ayla Deniz hakkında gözaltı kararı verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) medya havuzunda yer alan ve AKPnin idare ettiği belediyelerden reklam-sponsorluk ismi altında milyonlarca TL aldığı ortaya çıkan Internethaber Genel Yayın Yönetmeni Hadi Özışıkın iki kardeşi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir’e kumpas kurmak ve şantaj yapmakla itham ediliyor. 
Gece saatlerinde düzenlenen operasyonda Aydın Gazeteciler Cemiyetinin eski başkanı Suat Deniz ile eşi Ayla Deniz ile gazeteci Mehmet Özışık gözaltına alındı. 
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemirin şikâyeti sonrası Savcılık talimatı ile polis tarafından Deniz çifti evlerine yapılan baskın ve arama akabinde gözaltına alındı. 
MEHMET ÖZIŞIK DA ŞÜPHELİ
Deniz çifti ile birlikte hareket ettiği iddia edilen gazeteci Mehmet Özışık’ın da soruşturma kapsamında olduğu ve adres tespiti yapılmadığı için “firari şüpheli” olarak isminin yer aldığı, adres ve kimlik tespiti ile ilgili çalışmanın tamamlanmasından sonra soruşturma savcısı tarafından verilecek talimatın uygulanacağı kaydedildi.
Rektör Aldemir, sosyal medyada yayınlanan cinsel içerikli video ile kendisine şantaj yapıldığını söyledi. Aldemir bugün düzenlediği basın toplantısında akademik personel ve 2019 yılından sonra yapılan ihalelerle ilgili basın mensuplarına bir tablo dağıtarak iddiaların asılsız olduğunu söyledi. 
Kendisine yönelik iddiaları dile getirenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu aktaran Aldemir, kendisine itibar suikastı düzenlendiğinin altını çizdi.

Süleyman Özışık ve Mehmet Özışıkın ilişkimiz yok dediği Ahmet Orak ile bir arada olduğu görüntüler ortaya çıktı.
Özışık, aynı zamanda Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a yönelik cinsel saldırı iddialarını dile getirmişti. 
AvazTürk isimli internet sitesinde yer alan habere göre kendisine cinsel saldırı gerçekleştirildiğini iddia eden kadın, suç duyurusunda bulunmuştu. 
İddia sahibi kadının avukatının aynı zamanda Didim’de kanunsuz kuleler olarak bilinen ve belediyenin 15 defa mühürlediği binanın sahibi Ahmet Orak’ın da avukatı olduğu biliniyor.
ŞANTAJ AHMET ORAKA AİT OTELDE Mİ PLANLANDI?
Ahmet Orak ile hiçbir ilişkisinin olmadığını daha önce kardeşi Süleyman Özışık ile birlikte dile getiren Mehmet Özışık, Orak’ın sahibi olduğu belirtilen otelin önündeki görüntüleri ortaya çıktı. Otelin önündeki görüntülerde Özışık kardeşlerin Orak ile bir şeyler konuştuğu ve sarıldığı görülüyor. 
Sosyal medyada konuyla ilgili bir video yayınlayan yandaş yazar Fatih Tezcan şantaj iddialarına müdahil oldu. 
Tezcan, AKPye yakınlığı ile bilinen Özışık kardeşlerin şantaj yaptığını, Didim Belediye Başkanından seminer verelim diyerek para istediğini söyledi. 
Internethaber Genel Yayın Yönetmeni Hadi Özışıkın (solda kardeşi Mehmet Özışık hakkında Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Selçuk Aldemire şantaj yaptığı iddiası ile gözaltı kararı verildi.
FATİH TEZCANDAN ÖZIŞIKA: ABİ-KARDEŞ ŞANTAJ YAPIYORSUNUZ Tezcan şunları söyledi: Bunu alan yazar her gün namus satıyor. AKPyi anlatıyor. Belediyeler götürüyor diyor. Abi-kardeş, belediye başkanına şantaj yapıyorsun. Çete olmuşsunuz. Biri internet sitesinde çakıyor ortayı diğeri gidip bak yazıyor durduramıyorum diyor. 
Tezcanın videosuna cevap veren Süleyman Özışık, Ha eğer bu videoya sarılıyorsan, bu videonun sahibinin yakında mahkemede verdiği kaypak ifadeye ve ödeyeceği tazminata da şahitlik edeceksin. Bir iftiracı başka bir iftiracının iftirasına sığınmış, durum budur. ifadelerini kullandı. 

Son güncelleme: 18:10 03.10.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı