• Turkhane Logo

Fatih Altaylı'ya demediğini bırakmadı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunun amiral gemisi Sabah gazetesinin yazarı Melih Altınok,

00:06 10 Ocak 2021 Pazar
Fatih Altaylı'ya demediğini bırakmadı
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunun amiral gemisi Sabah gazetesinin yazarı Melih Altınok,

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığından istifasının akabinde nerede olduğunu merak edilen Cumhurbaşkanı Erdoğanın damadı Berat Albayrakın İstanbul Boğazında ofis olarak kullanabileceği yalı aradığını belirtmişti.

Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) medya havuzunda yer alan ve Albayrakın ağabeyi Serhat Albayrakın idare ettiği Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Altaylının Berat Albayraka dair makalesine sert bir dille cevap verdi. 
ALTINOKTAN ALTAYLIYA: 28 ŞUBATA POSTAL GİYEN
Altınok, 90larda PKKnın Bekaa kampında sofra kurduran, 28 Şubatta postal giyen, pandemideyse canlı yayında takacak kadar maske fetişizmi yapan Fatih Altaylı dün yine astral seyahate çıkmıştı. ifadelerini kullandı. 
Yandaş yazar Melih Altınok, Habertürk yazarı Fatih Altaylıyı yerden yere vurdu.
Makalede şu ifadeler yer aldı: Bir süre önce görevinden ayrılan Berat Albayrakın aynı anda nerelerde olabileceğine dair ortalıkta gezinen dedikoduları kulis diye köşesine koymuştu. Maskeyi çıkardı ya, oksijen fazla gelmiş uçuyor, salladıkça sallıyordu... Kimi Amerikaya gitti diyormuş, kimi Gitti, fakat geri geldi. Şimdi Bağlarbaşında bir ofis tuttu orada çalışıyor diyormuş. Hatta bu arada bir haftalığına özel uçakla Katara gittiğini söyleyenler de varmış.
TURGAY CİNERİ MİLYAR DOLARLARI LONDRAYA KAÇIRMAKLA SUÇLADI Makalede, Hayret. Her türlü safsatayı köşesine taşıyıp peynir ekmek yer gibi itibar suikastı yapan Altaylı, nedense Berat Albayrakın İngiltereye gittiği dedikodusunu atlamıştı. Belli ki patronunun resmi yoldan İngiltereye milyar dolarlar götürdüğü meselesi yeniden hatırlansın istemiyor. ifadeleri kullanıldı.
Makalede, Berat Albayrak ne yurt dışına çıktı ne Boğaz sırtlarında ofis arıyor ne de bir yere danışmanlık yapıyor. Evinde, işinde gücünde kendi hayatına devam ediyor. denildi.

Son güncelleme: 00:06 10.01.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı