• Turkhane Logo

Dünya yıldızı Neymar, 137 milyon takipçisine Türk filmini önerdi

Türkiye'de geçtiğimiz yılın en çok izlenen filmi olan 7. Koğuştaki Mucize, dünya genelinde fenomen olma yolunda ilerliyor.

16:51 14 Nisan 2020 Salı
Dünya yıldızı Neymar, 137 milyon takipçisine Türk filmini önerdi
Türkiye'de geçtiğimiz yılın en çok izlenen filmi olan 7. Koğuştaki Mucize, dünya genelinde fenomen olma yolunda ilerliyor.





Netflixte yayımlanmaya başladıktan sonra yurt dışında da büyük beğeni toplayan film, ABD ve Fransa Netflix listelerinde birinci sıraya yerleşirken Paris Saint Germainin yıldız futbolcusu Neymardan da övgü aldı.


Neymar, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmini 137 milyon takipçili Instagram hesabından şu notla önerdi:

“Çocuğu olanlar benim bu filmi izledikten sonraki duygularımı daha iyi anlar. Çok güzel film, izlerken çocuklar gibi ağladım.”

  Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmini 137 milyon takipçili Instagram hesabından önerdi: “Çocuğu olanlar benim bu filmi izledikten sonraki duygularımı daha iyi anlar. Çok güzel film, izlerken çocuklar gibi ağladım.” pic.twitter.com/CzHw7CQn6d — Kadraj Magazin (@kadrajmagazin) April 14, 2020
Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı ve 1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan, haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova’nın tekrar birbirlerine kavuşmaya çalışmalarını anlatan 7. Koğuştaki Mucize,  Türkiyede 5 milyon 316 bin 933 seyirci tarafından izlenmiş ve 2019’un en çok izlenen filmi olmuştu.

Film, bir süre önce Netflix’te yayımlanmaya başladı. Film ilk önce ABD listesinde ardından Fransanın listesinde birinci sıraya yerleşti. Hatta Netflix Fransa, filmde sıkça geçen Lingo Lingoyu tweetledi ve 100 binin üzerinde beğeni aldı.

Türkiye’de 5 milyon 316 bin gişe yapan film, Koreden uyarlama.


Son güncelleme: 16:51 14.04.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı